JSport.roJSport.ro

La CFR Cluj nu e deloc linişte în această perioadă.

Preşedintele Iuliu Mureşan e ca şi plecat de la club, echipa a căzut la patru puncte în spatele primului loc, iar postul lui Antonio Conceicao e în pericol.

Antrenorul portughez nu se gândeşte, însă, deloc la acest aspect, ba mai mult tehnicianul din Gruia a vorbit astăzi inclusiv despre pregătirea de iarnă. Conceicao ar fi fost asigurat că va rămâne la echipă.

„O persoană din club, cu responsabilităţi în conducere, mi-a spus să fiu liniştit pentru că voi fi în continuare antrenorul CFR-ului. Nu pot să vă spun cine mi-a spus, dar e adevărat, nu e o minciună. Evident, viaţa unui antrenor depinde de rezultate, dar vreau să se termine cu speculaţiile că vine alt antrenor, pentru că ele dau instabilitate echipei. Eu îmi continui munca la CFR cum o făceam şi până acum. Suntem la patru puncte de FCSB, dar e un sezon lung şi, cu o pregătire bună, putem ajunge chiar pe locul 1 la finalul sezonului regulat”, a spus Conceicao.

Antrenorul portughez a menţionat şi că a vorbit ultima oară cu Iuliu Mureşan cu o zi înaintea meciului cu Universitatea Craiova şi de atunci nu mai ştie nimic de el.

„Când am venit la CFR, nu am vorbit cu Iuliu Mureşan, ci cu o altă persoană. Eu am vorbit ultima oară sâmbătă cu el şi nu am informaţii că nu ar mai fi la club. E un preşedinte care iubeşte CFR Cluj, are mulţi prieteni aici, dar toată această situaţie ţine de club şi avem nevoie de stabilitate ca să putem lucra în linişte”, a mai declarat Conceicao.

CFR Cluj va juca următorul meci sâmbătă, cu Astra Giurgiu, în deplasare.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.