JSport.roJSport.ro

13518203_1125687217493741_2125784810_oCFR Cluj s-a reunit ieri pentru a pregăti noul sezon, unul în care ardelenii au o singură certitudine, faptul că vor porni cu o penalizare de şase puncte.

În rest, lucrurile sunt neclare atât în ce priveşte lotul de jucători, cât şi situaţia antrenorului principal. Antonio Conceicao a venit la Cluj pentru a negocia o eventuală rămânere în Gruia, iar până la semnarea unui nou contract sau, în caz contrar, până la oficializarea unei noi despărţiri de CFR, portughezul conduce antrenamentele feroviarilor.

Aşa s-a întâmplat şi miercuri dimineaţa, Conceicao fiind prezent la antrenamentul echipei sale desfăşurat pe stadionul din Gruia. Şedinţa de pregătire, bazată, în principal, pe o reacomodare la efort, a fost programată imediat după ce şi restul jucătorilor au efectuat vizita medicală.

Tehnicianul CFR-ului a condiţionat rămânerea sa la Cluj în primul rând de efectuarea unor transferuri, portughezul dorindu-şi şi ca majoritatea jucătorilor importanţi aflaţi acum sub contract cu clubul feroviar să nu fie vânduţi.

Întreaga situaţie ar trebui să se rezolve până la plecarea în cantonamentul din Slovenia, programată în 28 iunie. Dacă negocierile între Conceicao şi club vor eşua, foarte probabil Vasile Miriuţă va reveni pe banca ardelenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.