JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a obţinut o victorie „scurtă”, 1-0 cu Viitorul, şi a revenit la trei puncte în faţa celor de la FCSB în fruntea clasamentului.

Jocul de la Ovidiu al echipei ardelene a semănat, în multe momente, cu cel practicat de feroviari pe vremea când era pregătită de Dan Petrescu.

Clujenii s-au închis perfect în apărare, mai ales în repriza secundă, iar adversarul a dominat în gol, fără să pună în real pericol poarta lui Arlauskis. Portughezul s-a enervat la conferinţa de presă de după victoria cu Viitorul, potrivit telekomsport.ro, atunci când un ziarist a adus aminte de jocul practicat de feroviari în era Petrescu.

„Tu crezi că ultima partidă a CFR-ului a fost aşa, la fel ca anul trecut? Astăzi e posibil, jocul trecut nu. Cred că am jucat bine în multe partide. Aşa este fotbalul, poti juca bine şi poţi juca prost. Noi am jucat prima repriză, am jucat prost în repriza a doua. Echipa a avut atitudine, cred că a fost pentru prima dată când echipa a fost testată cu adevărat. Viitorul este o echipă bună, campionatul se decide în mai, e drum lung pentru toată lumea, pentru noi, pentru FCSB, pentru toate candidatele. Foarte greu meciul cu FCSB. Ambiţia mea este ca echipa să câştige. Urmează o săptămână de muncă. Obiectivul nostru este să câştigăm la Bucureşti. Vedem, suntem liniştiţi, e un drum foarte lung până în mai”, a spus Conceicao.

Ultimul joc al anului pentru CFR-işti va fi sâmbătă, în deplasare cu FCSB, iar clujenii sunt aproape siguri că vor încheia pe primul loc 2018. Orice rezultat, în afara de un eşec la mai mult de trei goluri diferenţă, nu va schimba liderul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.