JSport.roJSport.ro
foto: alexparaschiv.com
Sîrbu a apucat să îmbrace tricoul Rapidului în această vară. foto: alexparaschiv.com

Regula folosirii unui jucător sub 21 de ani pe tot parcursul meciului i-a făcut pe oficialii CFR-ului să-şi îndrepte atenţia şi spre tineri de la alte cluburi.

Unul dintre aceştia este Cosmin Sîrbu, 20 de ani, un mijlocaş căutat de multe echipe din Liga I în această vară. Jucătorul a evoluat pentru FCM Baia Mare în sezonul trecut, iar în vară a fost curtat de FC Voluntari, ASA Târgu Mureş şi chiar CFR Cluj, însă acesta a ales să meargă la Rapid. Intrarea în faliment a clubului bucureştean l-a făcut pe Sîrbu să lase Bucureştiul pentru Cluj, CFR-ului mişcându-se mai bine decât Poli Iaşi, o altă echipă intrată, între timp, pe fir.

“M-am întors din drumul spre Iaşi pentru că a apărut această ofertă de la CFR Cluj. Cu CFR am mai avut discuţii şi în trecut, dar nu s-au concretizat. Am ales cu sufletul şi sunt foarte fericit de alegerea pe care am făcut-o. Am întâlnit aici oameni extraordinari, de la care pot învăţa foarte multe. Pentru mine este un pas important pe care l-am făcut în cariera mea şi vreau să pun umărul la îndeplinirea obiectivelor. Am semnat pe o perioadă de doi ani de zile. Ne-am înţeles foarte repede din toate punctele de vedere. Sper să câştig cât mai repede un trofeu cu CFR Cluj şi să nu îi dezamăgesc pe aceşti oameni care au încredere în mine”, a declarat Cosmin Sîrbu, pentru liga 2.ro.

Astfel, tânărul mijlocaş îi va face concurenţă lui Adrian Păun la centrul terenului, Vasile Miriuţă având acum o variantă în plus pentru a respecta regula jucătorilor sub 21 de ani.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.