JSport.roJSport.ro

Federaţia Română de Fotbal (FRF) vrea să elimine cât mai multe suspiciuni la meciurile din campionatele pe care le organizează, astfel că va cumpăra câte o cameră video pentru fiecare echipă în parte.

În ce priveşte judeţul Cluj, Unirea Dej, Unirea Jucu şi Sănătatea Cluj, echipele din Liga a III-a, cât şi formaţiile din întrecerile de juniori, inclusiv Liga Elitelor, vor primi câte un astfel de aparat pentru a-şi putea filma meciurile pe care le organizează.

Potrivit FRF, echipele gazdă sunt obligate să le furnizeze materialul video şi oaspeţilor. “Există multiple beneficii: o bază video de analiză pentru tehnicieni și de monitorizare a jucătorilor, arbitraje mai bune, mai puține speculații și certuri contraproductive fotbalului”, este concluzia discuţiilor din cadrul Comitetului Executiv al FRF.

Tot în această iarnă s-a decis şi ca fiecare membru afiliat la FRF să primească câte un defibrilator, pentru a se acţiona în consecinţă în cazul unor probleme grave de sănătate pe terenul de joc şi la antrenamente.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.