JSport.roJSport.ro

Faza zonală a Cupei Hagi „Danone” s-a desfăşurat la Cluj-Napoca în weekendul trecut, iar echipa liceului „Gelu Voievod” din Gilău a fost surpriza plăcută a competiţiei.

Grupa 2005, pregătită de antrenorul Mihai Vele, a reuşit performanţa de a ajunge în finală, marcând 13 goluri şi primind doar unul în cele trei meciuri disputate, al patrulea fiind câştigat prin neprezentarea adversarului.

Micii fotbalişti din Gilău au pierdut finala, însă, în faţa Liceului de Informatică „Tiberiu Popovici” din Cluj, acolo unde toţi jucătorii evoluează la Academia Luceafărul, însă “Gelu Voievod” a dat golgheterul turneului, pe Emanuel Baciu.

De asemenea, Mihai Vele a primit trofeul pentru „cel mai bun antrenor”, festivitatea de premiere făcându-se în prezenţa lui Ioan Ovidiu Sabău, Bogdan Stelea şi Gabi Balint, foştii internaţionali asistând şi la meciul din finală.

Mai jos aveţi rezultatele echipei Liceului „Gelu Voievod” din weekend, fotbaliştii gilăuani terminând pe locul doi o competiţie în care au participat 21 de echipe.

Şaisprezecimi

Liceul “Gelu Voievod” – Şcoala “Ion Greangă” 3-0 (neprezentare)

Optimi de finală

Liceul “Gelu Voievod”Şcoala “Octavian Goga” Huedin 6-0

Sferturi de finală

Liceul “Gelu Voievod”Şcoala “Iuliu Haţieganu” 3-1

Semifinale

Liceul “Gelu Voievod”Colegiul “George Coşbuc” 4-0

Finala

Liceul “Gelu Voievod” – Liceul de Informatică “Tiberiu Popovici” 0-2

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.