JSport.roJSport.ro

CFR Cluj l-a transferat, oficial, pe Sebastian Mailat de la ACS Poli Timişoara, iar Valentin Costache, de la Dinamo, se va alătura feroviarilor în perioada de transferuri din iarnă.

Oficialii CFR-ului au spus că cei doi jucători au fost aduşi în primul rând pentru a fi acoperită regula U21, dar şi pentru un viitor promiţător al clubului.

„Au venit cei doi jucători şi vom mai transfera pentru că vrem să avem jucători tineri, de perspectivă şi trebuie să ne gândim şi la viitor, nu doar la un an sau doi. Acum o să fim mult mai bine acoperiţi la regula sub 21 de ani. Sigur vom mai lua jucători şi în perioada de transferuri pentru că vrem să ne întărim”, a declarat antrenorul clujenilor, Dan Petrescu.

Directorul general al CFR-ului, Iuliu Mureşan, a subliniat faptul că venirile lui Costache şi Mailat fac parte din noua strategie a clubului şi a vorbit şi despre eventualele plecări din Gruia. „Aţi văzut că aducem jucători tineri, români, poate vom aduce şi un străin la iarnă, dar căutăm jucători buni, care să ne ajute să ne atingem obiectivul. Trebuie să întărim echipa încă de la iarnă. De plecat jucători încă nu am discutat, vor şi pleca, dacă nu la iarnă, mai mult la vară”, a spus şi Mureşan.

Liga I se va relua cu un meci al CFR-ului la Bucureşti, duminică, pe terenul celor de la Dinamo

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.