JSport.roJSport.ro

Liderului Ligii I îi merge perfect în acest sezon pe toate planurile.

CFR Cluj are şanse mari la un nou titlu de campioană după o pauză de şase ani, motiv pentru care a redevenit interesantă pentru jucătorii din Liga I.

Evident, aceste lucruri au săltat şi cota de piaţă a feroviarilor, care este mai mare cu 53,7% faţă de începutul actualului sezon. Elevii lui Dan Petrescu valorează acum 19,1 milioane de euro, iar venirea lui Alex Ioniţă va face ca CFR-ul să aibă un „market value” de peste 20 de milioane de euro.

Potrivit transfermarkt.com, cei mai scumpi jucători aflaţi acum în lotul ardelenilor sunt Ciprian Deac şi George Ţucudean, ambii fiind cotaţi la 1,4 milioane de euro, însă Ioniţă va prelua „şefia”, cota sa fiind cu 100.000 de euro mai mare. Cu 1,3 milioane de euro, Arlauskis, Manea şi Boli urmează pe această listă, la 1,2 milioane de euro fiind cotat căpitanul Mario Camora. Djokovic, Omrani şi Balde, acesta din urmă având de „suferit” după venirea la CFR, sunt ceilalţi jucători din lotul ardelenilor care valorează minim un milion de euro.

Cea mai mare cotă de piaţă a clujenilor a fost imediat după victoria cu Manchester United, 46,9 milioane de euro, însă 10 milioane de euro din banii intraţi în conturile clubului în urma participării în Liga Campionilor şi, apoi, prin vânzarea jucătorilor au ajuns subiect şi pentru DIICOT.

Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan au fost puşi sub control judiciar, iar Gazeta Sporturilor a publicat azi o investigaţie prin care arată cum ar fi fost sustraşi acei bani din conturile clubului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.