JSport.roJSport.ro

Unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Liga I este Cristian Bud, golgheterul CFR-ului având de ales, printre altele, între Turcia, Irak, Qatar sau Thailanda, din România fiind căutat doar de CSU Craiova.

Apărută ieri, informaţia potrivit căreia actualul golgheter al Ligii I ar fi foarte aproape să semneze cu FC Zakho a fost comentată de către Bud, acesta fiind de acord, se pare, cu un transfer în Irak doar dacă va primi în jur de 200.000 de dolari pentru următoarele cinci luni.

“Încă nu am ajuns la niciun acord cu ei. Dacă voi merge în Irak, mă voi duce singur, fără familie, aşa că le-am cerut celor de acolo o sumă pentru care cred că ar merita să fac acest efort. Ei au astăzi meci şi diseară sau mâine mă vor suna să-mi zică un răspuns. Am vorbit cu Daminuţă şi cu cineva care e acolo şi mi-au spus că nu e război, că nu e zonă de conflict, că sunt condiţii bune, oraş frumos. Oricum, din câte am observat CFR-ul cere o sumă mult prea mare pentru mine, aşa că cred că o să rămân până la vară la Cluj. Sunt profesionist şi voi încerca să-mi ajut echipa cât mai mult şi, implicit, să mă ajut pe mine. Dacă iau titlul de golgheter, aşa cum îmi propun, vor veni şi în vară oferte”, ne-a spus Cristi Bud, jucător care mai are şase luni de contract cu formaţia din Gruia.

Cotat la 500.000 de euro de către transfermarkt.com, cel care a înscris de 11 ori în campionat pentru CFR Cluj a mai primit, recent, două oferte din Qatar şi Thailanda, ultima consistentă financiar, din Liga I fiind căutat doar de către olteni. Bud nu ar refuza niciun contract avantajos pentru el, ultimul cuvânt avându-l, însă, CFR-ul, care nu vrea să se despartă foarte uşor de omul ei de gol, în condiţiile în care ar exista şi varianta prelungirii contractului.

“Din Thailanda am primit acum o ofertă bună, cu Craiova au fost câteva discuţii, însă orice variantă care vine e de luat în considerare, pentru că mă gândesc la mine şi la familia mea, iar unde o să fie cel mai bine, acolo o să mă duc. Nicio prelungire a contractului cu CFR Cluj nu e exclusă, sunt profesionist, iar dacă voi rămâne la Cluj voi da totul pentru echipă”, a mai spus Bud.

Foarte probabil, atacantul de 31 de ani va fi prezent la reunirea CFR-ului, programată joi dimineaţa, la stadionul din Gruia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.