foto: fotbal club arges pitesti

Universitatea Cluj are două înfrângeri în primele trei etape din Liga a II-a, iar jucătorii au fost băgaţi în şedinţă de antrenorul Cristi Dulca, dar şi de suporteri la antrenament.

Chiar dacă situaţia nu e deloc perfectă la echipă, tehnicianul “şepcilor roşii” le cere răbdare atât suporterilor, cât şi celor din conducere.

Potrivit lui Dulca, lumea s-a grăbit atunci când s-a vorbit de promovare încă de la început.

“S-a pus o presiune, aşa… Trebuia să avem un pic de răbdare la început, pentru că ştiam că nu va fi o evoluţie foarte bună cu atâţia jucători noi şi pe parcurs trebuia să ne punem un obiectiv. Trebuie să fim realişti şi să vedem ce avem în curte la ora asta. Mie nu mi-e frică de muncă, îmi asum munca şi greşelile, dar cred că trebuie să avem mai multă răbdare. Sigur, nu putem merge la nesfârşit cu înfrângeri şi joc foarte prost, dar am încredere în băieţi pentru că arată foarte bine la antrenamente. Asta, de fapt, ne îngrijorează, că arată bine la antrenamente şi la meci nu reuşit să ne concentrăm”, a precizat Cristi Dulca.

Înaintea partidei cu Gloria Buzău, echipă care a obţinut victorii pe line până acum, antrenorul clujenilor a spus că mai are nevoie de un fundaş stânga şi un atacant.

“Frustrarea a fost mare că nu am reuşit să promovăm, e un pic de presiune şi fiecare meci trebuie luat în serios. Cu Buzăul trebuie să avem o reacţie după acel joc de la Piteşti şi să răspundem printr-o evoluţie foarte bună. Din păcate, jucăm tot în deplasare. Aportul suporterilor ar fi fost foarte bun cel puţin în meciurile de acasă, dar sperăm să depăşim cu bine aceste etape şi să scoatem maxim din fiecare joc”, a mai spus Dulca.

“U” Cluj-Gloria Buzău va fi duminică, de la 15:30, la Târgu Mureş.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte