JSport.roJSport.ro

cristi dulcaUniversitatea Cluj a retrogradat în Liga a III-a după 16 ani şi, chiar dacă deznodământul părea inevitabil odată cu apropierea finalului de sezon, acest lucru continuă să-i şocheze pe foştii antrenori ai echipei.

Actualul selecţioner al României U21, Cristian Dulca (foto pe banca lui “U” la un meci cu Gloria Bistriţa), a jucat câteva meciuri la Universitatea Cluj chiar imediat după ce echipa a revenit în Divizia B, la finalul primei retrogradări din istorie în „C”, dar a avut şi două mandate de antrenor la „U”, ultimul chiar în Liga I, în 2012. Acum, fostul fundaş regretă situaţia în care a ajuns echipa sa de suflet şi speră ca „U” să renască din nou prin venirea unui om cu bani alături de ea.

„Nu am fost în ţară sâmbătă, când Universitatea a jucat ultimul meci, dar am avut o senzaţie de nod în gât în momentul în care s-a terminat meciul şi echipa a retrogradat. Nu îmi găsesc cuvintele faţă de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la ’U’ Cluj, dar sper să-şi revină, să vină cineva potent financiar şi să preia echipa. Important e ca Universitatea să-şi revină”, a spus cel care a fost în urmă cu 10 ani, pentru scurt timp, şi director executiv la „şepcile roşii”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.