JSport.roJSport.ro
foto: youtube.com

Cristian Dulca a condus antrenamentele echipei Unirea Dej în ultimele două zile, însă fostul selecţioner al Naţionalei U21 nu va semna un contract cu formaţia de Liga a III-a.

Acesta nu e interesat să rămână antrenor la Unirea şi a spus că vine la antrenamente doar ca să-l ajute pe finanţatorul Mircea Itu, cel care urmează să rezilieze contractul cu fostul tehnician, Gheorghe Barbu.

Contactat de CJSport.ro, Dulca a explicat cum a ajuns să conducă şedinţele de pregătire ale alb-albaştrilor.

„Eu îl cunosc pe domnul Itu de peste 10 ani şi m-a sunat duminică să mă întrebe dacă pot să conduc antrenamentele echipei, că a rămas fără antrenor. Am acceptat până îmi găsesc o ofertă, pentru că nu pot să stau acasă şi să nu fac nimic. Eu nu vreau să fiu antrenor la Unirea Dej, îl ajut ca prieten pe Mircea Itu, e o muncă benevolă şi voi sta cât e nevoie până va fi instalat un nou antrenor, asta în funcţie şi de anumite discuţii pe care le am cu o echipă din străinătate. Ele sunt foarte avansate, şi dacă mâine mă sună să plec, voi merge acolo. Vin la antrenamentele Unirii pentru că ştiu cum e să rămâi fără antrenor, echipa să fie debusolată, însă nu voi semna niciun contract cu Unirea”, a declarat Dulca.

Acesta va merge şi astăzi la Dej, pentru a conduce antrenamentul din această după-amiază, acolo unde s-ar putea întâlni, însă, şi cu Gheorghe Barbu, tehnican care încă nu şi-a reziliat contractul cu Unirea. Dulca a spus că s-a întâlnit chiar ieri cu Barbu, acesta din urmă explicându-i situaţia actuală de la Dej.

„Eu, până duminică, nici nu ştiam că Gică antrenează Unirea. Chiar ieri m-am întâlnit cu el şi am vorbit, avem o relaţie foarte bună, ne ştim de mult şi mi-a explicat situaţia, dar mie Mircea Itu mi-a spus că Gică nu mai e antrenor acolo. Dacă ştiam că nu e reziliat contractul între ei, atunci nu mergeam la Dej. Acum, nu ştiu ce probleme au ei, eu mă duc la antrenament azi, iar dacă şi Barbu va fi acolo va conduce el antrenamentul, nu am nicio problemă cu asta”, ne-a mai spus Cristi Dulca.

Cel mai probabil, noul antrenor al dejenilor va fi Eusebiu Şuvagău, acesta urmând să stea pe bancă şi mâine, la meciul cu Recolta Dorolţ, dacă Gheorghe Barbu îşi va rezilia până atunci contractul.

Revenim şi cu alte amănunte pe parcursul zilei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.