JSport.roJSport.ro

IMG_5889Pus pe linie moartă de Steaua, golgheterul României din sezonul trecut, Gregory Tade, ar putea ajunge din nou la CFR Cluj, formaţia de la care a plecat la roş-albaştri în vara anului trecut.

Deşi multe voci susţin că Tade şi Lopez nu au loc în acelaşi timp pe teren, preşedintele Iuliu Mureşan a explicat, în cantonamentul din Cipru, că tocmai această variantă ar putea fi de succes la CFR Cluj.

„Cristian Lopez nu este un număr 9 pur, este așa mai mult al doilea vârf, un jucător foarte bun cu simțul porții. Un vârf puternic, un jucător foarte bun cu simțul golului care să joace în tandem cu el este necesar și acest vârf poate fi Tade. El nu poate juca decât la noi sau la Steaua până la vară”, a spus preşedintele clujenilor pentru Digisport.

Şeful din Gruia a recunoscut că a primit şi o ofertă de transfer pentru Cristian Lopez, însă a cerut peste un milion de euro pentru el.

„Am primit o ofertă pentru el, am zis prețul, care este unul foarte mare, prohibitiv. În campionatul din care face parte echipa care s-a interesat de Lopez sunt bani. Dacă îl vor și dau suma cerută, care este peste un milion de euro, atunci îl transferăm și găsim imediat altul, pentru că avem în vizor”, a mai declarat Iuliu Mureşan.

Lopez este al doilea golgheter al Ligii I din acest sezon, purtătorul tricoului cu numărul 11 marcând 10 goluri, cu două mai puţine decât liderul Ioan Hora.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.