CFR Cluj a terminat doar la egalitate, 2-2, meciul din deplasare cu Astra Giurgiu, deşi a condus cu 2-0 după 17 minute.

Relaxarea şi greşelile din defensivă au făcut, însă, ca CFR-ul să nu câştige acest meci şi pentru prima dată din august 2019 a pierdut locul 1 în campionat.

CFR a început la fel de tare ca la Botoşani. După două goluri în 17 minute, ardelenii păreau că vor avea din nou un meci uşor. Rondon a deviat decisiv un şut al lui Itu, iar apoi Burcă a profitat de respingerea portarului Astrei şi a înscris în poarta goală. Totul a mers perfect pentru feroviari,. ba chiar Rondon putea să facă 3-0 în minutul 23, dar şutul său a fost scos de Lazar.

O deviere nefericită a lui Bordeianu, din minutul 31, l-a învins pe Arlauskis. Repriza s-a încheiat cu ocazia mare a lui Deac, iar partea secundă a început cu dominarea Astrei. Budescu a fost cel mai periculos jucător al gazdelor, dar Arlauskis a fost la locul potrivit de fiecare dată. Odată cu trecerea timpului, clujenii au reuşit să echilibreze meciul, dar problemele în defensivă i-au trădat din nou pe jucătorii lui Dan Petrescu.

Alibec a fost uitat în centrul apărării clujene în minutul 79, iar Astra e egalat. Clujenii s-au aruncat în atac în timpul rămas,dar numai Rondon, cu o lovitură de cap scoasă de Lazar, a fost aproape de gol. S-a terminat 2-2, iar CFR încheie pe locul 2 etapa a şasea din play-of, la un punct în spatele Craiovei.

Astra Giurgiu

Lazar
Radunovic
Dandea
Graovac
Pahonţu
Seto
Crepulja
Simion
Budescu
Fatai
Alibec

Au mai intrat: Răduţ, Gheorghe V., Balaure, Dima. Antrenor: Bogdan Andone

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Burcă
Vinicius
Susic
Djokovic
Bordeianu
Itu
Costache
Rondon
Deac

Au mai intrat: Păun, Petrila, Chipciu, Golofca. Antrenor: Dan Petrescu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte