JSport.roJSport.ro

img_4087CS Floreşti a reuşit să câştige al doilea meci consecutiv în deplasare la o diferenţă mare de scor, după 5-0 la Gilău elevii lui Călin Budişan marcând patru goluri şi la Mintiu-Gherlii.

Jocul de pe terenul Vulturului a avut loc astăzi la prânz şi a fost o restanţă din etapa a noua a Ligii a IV-a, oaspeţii reuşind să se desprindă decisiv, însă, abia în a doua repriză. După 1-1 la pauză, o greşeală imensă în defensiva Vulturului a făcut ca tabela să arate 2-1 pentru floreşteni, gazdele neavând puterea să mai revină în meci.

Pe un teren încă afectat de ninsoarea căzută săptămâna trecută, care s-a transformat în noroi, elevii lui Dorel Mureşan au suferit a şasea înfrângere stagională, golul lui Ovidiu Imbuzan de astăzi contând doar pentru statistică. “Dubla” lui Cucuruzan, precum şi golurile lui Dîrjan şi Răzvan Truşcă i-au urcat pe floreşteni peste Armenopolis Gherla în clasament, la egalitate de puncte cu Sticla Turda, ocupanta poziţiei a treia.

“Floreştiul a fost mai bună decât noi, însă diferenţa a făcut-o acea greşeală la 1-1, când o minge trimisă înapoi a ajuns direct la atacantul advers. Acolo s-a rupt jocul total, altfel cred că se putea întâmpla orice până la final. Oricum, victoria a fost meritată pentru ei, noi nu meritam mai mult, cu menţiunea că jocul s-a rupt la acea greşeală. Terenul a fost moale, denivelat, dar nu avem o scuză pentru că ambele echipe am ajucat pe el, la fel a fost şi pentru ei”, ne-a spus portarul Vulturului, Tudor Barta.

“Eu zic că a fost o diferenţă mare de valoare între cele două echipe, pe un teren sub orice critică, dar am câştigat cu 4-1 şi suntem în grafic, cum s-ar spune. Mai avem două meciuri şi dacă le vom câştiga vom fi pe podium, obiectivul nostru pentru acest sezon. Ultimul joc este la Turda, dar sunt optimist, pentru că după ce am câştigat 5-0 şi 4-1 în deplasare ar trebui să fim optimişti”, a declarat şi antrenorul Floreştiului, Călin Budişan.

Meciul din etapa al 14-a a alb-vişiniilor se va disputa miercuri, la Cluj, chiar împotriva celeilalte formaţii din Floreşti, Unirea.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Barta
Mureşan R.
Buglea
Imbuzan C.
Popa
Felecan
Kopandy
Hidişan
Balint
Imbuzan Ov.
Fărcaş

Au mai intrat: Papalan, Domokos, Rus An. Antrenor: Dorel Mureşan

cs-florestiCS Floreşti

Aranyosi
Corpodean
Câmpean
Truşcă R.
Frătean
Vasilaş
Ciotlăuş
Părăvan
Tot
Dîrjan
Cucuruzan

Au mai intrat: Rus Claudiu, Boboş, Roman. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.