CS Floreşti va mai juca cel puţin un an în Liga a IV-a.

Campioana judeţului Cluj a pierdut, 0-2, returul barajului de promovare cu CSC Sânmartin, acelaşi scor înregistrat şi la Floreşti, în urmă cu o săptămână.

Partida disputată în localitatea Sântion a fost începută bine de către clujeni, care au avut cele mai importante ocazii în prima repriză. Într-o formulă ultra ofensivă, Dîrjan, Crăciun şi Svichi nu au găsit, însă, drumul spre gol, iar cu 0-0 la pauză şansele oaspeţilor de a întoarce înfrângerea cu 0-2 din tur deveneau tot mai mici.

Bihorenii au reuşit să mai echilibreze jocul şi au profitat la maxim de inferioritatea numerică avută de floreşteni timp de câteva zeci de secunde. Truşcă primea îngrijiri medicale pe margine, iar Sergiu Pop, marcator şi în partida tur, reuşea un gol aproape un identic, sub bara lui Ţicrea. Era minutul 60, iar calificarea era jucată.

Pe contraatac, floreştenii au mai fost pedepsiţi o dată după alte cinci minute, de către Ionuţ Pop, pentru un 0-4 la general care o promovează pe Sânmartin în Liga a III-a. Pentru CS Floreşti urmează primul tur al Cupei României, faza naţională, la finalul lunii viitoare.

„E dezamăgire mare, suntem supăraţi că am pierdut promovarea, dar dacă nu o bagi în poartă e greu. Am avut ocazii bune în prima repriză, am început bine, i-am şi văzut pe cei de la Sânmartin puţin temători, dar am intrat cu 0-0 la pauză şi apoi, la o fază care nu anunţa nimic, am luat primul gol şi s-a cam terminat. Noi am început cu gândul la promovare acest baraj, dar am avut şi ghinion, că am căzut cum era mai rău. Am dat peste o echipă bună, bine pregătită şi aici cred că s-a jucat promovarea, la diferenţa de pregătire. În rest, nu cred că au fost peste noi”, a spus jucătorul Laurenţiu Văidean după acest meci.

CS Floreşti

Ţicrea
Corpodean
Părăvan
Truşcă R.
Bran
Crăciun
Feher
Frătean
Svichi
Pintea
Dîrjan P.

Au mai intrat: Văidean, Mariş, Toader. Antrenor: Călin Budişan

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte