JSport.roJSport.ro

img_7101_1200x800CS Floreşti a pierdut meciul din prima etapă, cu Olimpia Gherla, însă de atunci este de neoprit. Elevii lui Călin Budişan au câştigat şi astăzi, 3-1 la Mihai Viteazu, bifând a cincea victorie consecutivă, în condiţiile în care au şi un meci mai puţin disputat.

Floreştenii s-au impus, sâmbătă, în faţa unui adversar care e în creştere după startul foarte slab de sezon, însă experienţa şi valoarea superioară a lotului alb-vişiniiilor i-au făcut pe Truşcă şi colegii săi să se impună cu 3-1.

Roman şi Frătean, de două ori, au fost marcatorii oaspeţilor, Ciotlăuş ratând şi un penalty pentru floreşteni, Pintilescu reuşind să marcheze golul Arieşului, o formaţie al cărei antrenor devine tot mai optimist odată cu trecerea etapelor.

„A fost mult mai bine decât până acum şi chiar pot să spun că scorul e cam norocos pentru ei. Noi am stat foarte bine în teren, dar am primit un eurogol la un moment dat, însă chiar i-am chinuit destul. Suntem pe drumul cel bun şi am prins o pârtie care ar trebui să ne ducă doar spre bine dacă ne ţinem de ea”, ne-a spus antrenorul Arieşului, Lucian Roşu, cel care va mai legitima încă doi jucători săptămâna viitoare.

„Noi ne bucurăm de a cincea victorie consecutivă. Ca şi joc nu pot să zic că sunt mulţumit, suferim la nivel de finalizare şi omogenitate, dar suntem pe o linie ascendentă şi progresăm. Pentru noi încep acum nişte meciuri grele, în care ne vom verifica potenţialul. Suntem bucuroşi acum după a cincea victorie şi vedem ce va fi”, a spus şi tehnicianul floreştenilor, Călin Budişan, echipa sa având în continuare meciuri cu Armenopolis Gherla, Vulturul Mintiu-Gherlii şi Universitatea Cluj.

ariesul-mihai-viteazuArieşul Mihai Viteazu

Ionele
Crişan
Şerban
Varga
Râşteiu
Pintilescu
Pârţilă
Ignat
Kolozsi
Barta
Moldovan H

Au mai intrat: Bria, Ciurea. Antrenor: Lucian Roşu

CS Floreşti

Vaida
Corpodean
Truşcă R
Cîmpean
Părăvan
Frătean
Ciotlăuş
Gădălean
Vasilaş
Boboş
Roman

Au mai intrat: Truşcă Ad, Toader, Rus Cl, Sâseac. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.