JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net

CS Floreşti şi CSM Câmpia Turzii şi-au câştigat clar meciurile din semifinalele Cupei României, faza judeţeană.

Cele două echipe se vor întâlni în marea finală din 3 iunie, iar câştigătoarea va juca automat în primul tur al Cupei României, faza naţională, care va debuta la începutul lunii august.

CSM Câmpia Turzii a avut emoţii o oră cu Sporting Apahida. După o primă repriză în care spectacolul a lipsit, „sârmarii” au deschis scorul după pauză prin Nemeş, fostul jucător al Triteniului. De acolo, Câmpia a avut un meci mai uşor şi, după ce au lovit de două ori bara, jucătorii lui Valentin Şandru au mai înscris de încă două ori, ambele reuşite aparţinându-i lui Dan Ştefan.

S-a terminat 3-0 pentru Câmpia, care speră să-i ia faţa Apahidei şi în lupta pentru locul patru în clasament, acolo unde Sporting este favorită, având două puncte mai puţin, dar şi un meci în minus. Restanţa Apahidei cu Olimpia Gherla se va juca mâine seară, la Gherla.

Floreştenii nu au avut emoţii pe terenul divizionarei a cincea, Progresul Boian, acolo unde au câştigat cu 4-0. Diferenţa de valoare şi de pregătire fizică a făcut diferenţa, dar şi hattrick-ul lui Paul Dîrjan. Pintea, care a dat etapa trecută un hattrick, a înscris şi în acest joc, iar Floreştiul a mers fără mari probleme în finală, după o victorie cu revelaţia Cupei, formaţia din Boian.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.