foto: turdanews.net

CS Floreşti e noul lider al Ligii a IV-a, cel puţin până mâine, după ce a câştigat un meci spectaculos la Mihai Viteazu.

A fost 2-0 pentru floreşteni pe terenul Arieşului, la finalul unui meci cu ocazii mari şi două penalty-uri.

Pragmatismul şi concentrarea în faţa porţii au făcut până la urmă diferenţa. Kilin a deschis scorul din penalty în minutul 18, după un început de meci în care Arieşul a ratat câteva ocazii importante. În a doua repriză, tot Floreştiul a marcat, prin Danciu, iar echipa din Mihai Viteazu nu a reuşit să înscrie nici din lovitură de la 11 metri. Kiesz a trimis peste poartă de la punctul cu var în minutul 90, iar oaspeţii s-au impus cu 2-0. Arieşul a pierdut al treilea meci cu echipe care au pretenţii în acest sezon, după eşecurile cu Unirea Iclod şi Victoria Cluj.

Surpriza etapei a 10-a a făcut-o Victoria Viişoara. Echipa lui Gabriel Mocean a câştigat în minutul 90 cu Olimpia Gherla, 1-0, după ce Sebastian Moldovan a transformat un penalty. Ceaţa a fost adversarul principal al ambelor echipe la Viişoara. Mai determinată, însă, după două victorii consecutive, Victoria a reuşit să o obţină şi pe a treia, uitând începutul prost de sezon. Viişoara e acum o formaţie “de 10”. Pe locul 10, după 10 meciuri, cu 10 puncte, echipa înfiinţată în această vară are cinci puncte mai puţin decât Olimpia Gherla.

Pe locul cinci în clasament a urcat, deocamdată, Unirea Iclod, care a avut un meci mult mai greu decât se aştepta în deplasare la Gârbău, scor 1-4. Gazdele au jucat aproape perfect în prima repriză, reuşind să deschidă scorul după golul lui Attila Csaszar. Fără câţiva dintre titulari, în frunte cu doi dintre cei mai buni marcatori, Vali Dîrjan şi Vasile Pop, Iclodul a revenit în meci la ultima fază a primei reprize, după golul jucătorului antrenor Paul Dîrjan. Mai atenţi în partea secundă, dar şi după ce gazdele au rămas în 10, la eliminarea lui Lehene, oaspeţii s-au impus după golurile lui Patrick Pop, Coroian şi acelaşi Dîrjan. Gârbăul rămâne penultima în clasament, dar după unul dintre cele mai bune jocuri făcute în acest campionat.

Scorul zilei l-a făcut Sporting Apahida, 5-0 la Someşul Gilău. Echipa lui Florin Pojar a câştigat mai greu decât o arată scorul. Nicoară are meritul său în a menţine poarta intactă pentru Apahida la ocaziile gilăuanilor. Mai pragmatici, oaspeţii s-au impus în primul rând datorită formei lui Ovidiu Bondor, care a reuşit din nou trei goluri. Briciu şi Tăbîrţă au mai înscris şi ei pentru Apahida, în timp ce Gilăul rămâne cu regretul unor ratări care se văd şi în clasament. Nouă eşecuri din 10 meciuri are Someşul până acum.

CSM Câmpia Turzii a depăşit startul mai slab de sezon şi a bifat, sâmbătă dimineaţă, a treia victorie a sezonului. Echipa lui Andrei Pintilie s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la CFR Dej, după un gol marcat de Andrei Gall, în prima repriză. Câmpia a ratat cât pentru toate meciurile, iar ghinionul şi imprecizia de la finalizare au făcut ca scorul să nu capete proporţii. În repriza secundă, şansele gazdelor puteau să se răzbune, dar dejenii au lovit doar bara şi meciul s-a încheiat cu victoria la limită a Câmpiei.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.