JSport.roJSport.ro

Etapa a şaptea a Ligii a IV-a nu a adus schimbarea liderului.

În ciuda înfrângerii de ieri a Iclodului, 0-1 la Gherla, CS Floreşti nu a reuşit decât un egal, 1-1, la Câmpia Turzii şi rămâne pe locul doi în clasament.

Chiar dacă oaspeţii şi-au creat ocazii, având inclusiv trei bare, floreştenii se pot considera şi mulţumiţi de rezultat, după ce au marcat din penalty, în minutul 83, în inferioritate numerică.

Simion Bran a fost eliminat la 1-0 pentru “sârmari”, în repriza secundă, Dan Ştefan înscriind în prima parte. Jucătorii lui Valentin Şandru au avut şi ei posibilitatea să facă 2-0, însă ghinionul s-a transformat şi în noroc pentru CS Floreşti pe parcursul jocului, iar mingea a intrat o dată în poarta tânărului Mathe.

S-a încheiat 1-1, un rezultat care o menţine lider pe Unirea Iclod în clasament, cu un punct peste floreşteni. CSM Câmpia Turzii are 10 puncte şi a urcat, deocamdată, pe locul cinci.

“Păcat de acel meci pierdut cu Gherla, pentru că puteam fi şi noi acolo în faţă. Astăzi a fost un meci greu, împotriva unei echipe bune şi dacă eram mai atenţi la faza penalty-ului puteam câştiga. Au avut şi ei ocazii, am avut şi noi, dar cred că rezultatul e echitabil. Am avut şi patru absenţe importante la acest meci, ne-a fost anulat şi un gol, dar îi felicit pe jucători”, a spus antrenorul Câmpiei, Valentin Şandru.

“Nu sunt mulţumit de rezultat, dar de joc sunt mulţumit. Nu a fost un joc rău, doar că am ratat. Am avut trei bare, oportunităţi foarte mari de gol şi am luat gol pe o greşeală individuală. Oricum, avem cinci victorii şi suntem în grafic. Campionatul este lung şi e devreme să tragem concluzii. Sunt puţin supărat că nu reuşim să fructificăm ocaziile pe care ni le creăm”, a declarat şi tehnicianul Floreştiului, Călin Budişan.

CSM Câmpia Turzii

Mathe
Soporan
Pop
Sur
Moldovan M.
Oroian
Duma
Miheşan
Chişu
Dan Ştefan
Dudaş

Au mai intrat: Tarcea, Nicola, Chira. Antrenor: Valentin Şandru

CS Floreşti

Tiut
Corpodean
Frătean
Părăvan
Bran
Moldovan
Armand
Kilin
Văidean
Dîrjan
Bucur

Au mai intrat: Mariş. Crişan, Someşan, Toader. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.