Etapa a opta a Ligii a IV-a a mai programat încă patru meciuri sâmbătă dimineaţă.

La CS Floreşti-Unirea Triteni a fost doborât recordul ultimilor ani în ce priveşte scorul unui meci de fotbal la acest nivel în Cluj.

A fost 23-0 pentru floreşteni, un scor care se vede greu şi la un joc de rugby. Triteniul nu a avut jucători eliminaţi şi chiar a ţinut de 0-0 până în minutul 14. Mai apoi, s-a pornit tăvălugul floreştean, care s-a oprit în minutul 88. A fost 10-0 la pauză şi 23-0 la final, iar Laurenţiu Văidean, cu opt goluri, a fost „golgheterul” meciului. Patru reuşite a avut Tudor Nuţ, iar câte trei goluri au dat Kilin şi Svichi. Someşan a bifat o „dublă”, iar Budean, Frătean şi Rareş Pintea au înscris şi ei pentru un scor cum rar se vede în fotbalul românesc. De menţionat că floreştenii au înscris, în total, 16 goluri în cele şapte etape de până acum, iar după acest succes au trecut, provizoriu, pe locul 1 în clasament la golaveraj. Triteniul, în schimb, a căzut pe ultimul loc tocmai din cauza înfrângerii dureroase de astăzi.

Victoria Viişoara este, însă, cea mai fericită echipă a zilei. Formaţia lui Gabriel Mocean a câştigat primul meci al sezonului, 4-1 în deplasare cu Someşul Gilău. Viişoara a confirmat jocul bun din ultima perioadă, dar a profitat şi de câteva absenţe importante din lotul gilăuanilor. Până la pauză, meciul era decis. Moldovan, Mureşan şi Puczi au marcat în poarta gilăuanilor, iar imediat după startul părţii secunde acelaşi Puczi a făcut dubla. Someşul a încercat să revină, dar rezerva de portar Torok, folosit jucător de câmp din cauza absenţelor, a ratat o lovitură de la 11 metri. Până la urmă, Fertea a înscris pentru gilăuani, dar gazdele nu au putut obţine mai mult, chiar dacă şi Viişoara a irosit mai apoi un penalty. S-a terminat 4-1 pentru Victoria, care a urcat până pe 10 în clasament.

Pe poziţia a şasea se află Olimpia Gherla. Formaţia lui Adrian Trif şi Csaba Kilin s-a impus cu 3-0 pe terenul Viitorului Gârbău, după un joc în care valoarea şi experienţa superioare ale oaspeţilor au făcut diferenţa. Viitorul a avut speranţe la un rezultat bun în prima oră de joc. Olimpia conducea doar cu 1-0, după golul lui Sacu, dar intrarea golgheterului Olimpiei, Flaviu Mureşean, le-a fost fatală gazdelor. Acesta a înscris două goluri şi a risipit emoţiile echipei câştigătoare. Gârbăul nu e ultima în clasament doar pentru că Triteniul a primit astăzi 23 de goluri, în timp ce Gherla a urcat pe locul şase, la un gol peste Unirea Iclod, ambele având acelaşi număr de puncte.

foto: turdanews.net

Echipa fraţilor Dîrjan a câştigat meciul ei de la Câmpia Turzii, scor 3-2, o victorie muncită a oaspeţilor. „Sârmarii” au început mai bine şi au dat primul gol în minutul 3, prin Alin Tot. După 20 de minute, Vali Dîrjan a egalat pentru Iclod cu un şut sub bară, iar oaspeţii au câştigat meciul în repriza secundă. Un penalty acordat pentru Unirea, şi contestat vehement de către Câmpia, i-a permis lui Vasile Pop să facă 2-1, iar apoi Gârda a înscris şi golul al treilea după un contraatac. Duma a reaprins speranţele Câmpiei cu golul din minutul 88, dar timpul rămas a fost prea scurt pentru ca gazdele să mai obţină ceva de la acest joc. După un meci în care a contestat arbitrajul, Câmpia a rămas cu şapte puncte în clasament, iar Iclodul are 15 şi e cu două locuri mai sus decât adversarii de astăzi.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte