JSport.roJSport.ro

Ultima etapă a Ligii a IV-a a dus la distanţarea Sticlei Turda în clasament, liderul având acum şase puncte peste Olimpia Gherla şi CS Floreşti, aceasta din urmă fiind singura care s-a anunţat drept contracandidata turdenilor la promovare.

Floreştenii, conduşi de către Călin Budişan, au obţinut doar un rezultat de egalitate cu Unirea Iclod în weekendul care a trecut, după ce oaspeţii au marcat un gol contestat de către floreşteni, validat de către arbitrul asistent.

Acest lucru l-a enervat la culme pe Budişan, care i-a acuzat pe cei de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) că fac jocurile pentru ca Sticla Turda să termine pe locul 1.

„O să monitorizez foarte exact ce se întâmplă. AJF e părtinitor până la Dumnezeu şi înapoi. În meciul cu Turda ne-au dat un arbitru care e din Turda, iar acum cu Iclodul un arbitru care e din Turda a validat un gol care nu a fost gol. Eu nu ţin minte ca la un derby să fie un arbitru din Floreşti. Tot ceea ce fac ei e o mizerie fără margini. Dacă vor musai să promoveze ei o echipă şi nu lasă sportul să se desfăşoare voi interveni şi le voi face plângeri penale. A început războiul cu AJF de azi înainte, declarat de către mine. E inadmisibil ca ei să strice o competiţie şi te miri că nu ai fotbal. Dacă sunt mai buni, să câştige, dar să nu pui arbitri din Turda la meciurile mele. Iar dacă pe Chioran (n.r.-Marius Chioran, arbitrul meciului cu Unirea Iclod) şi pe celălalt (n.r.-George Suciu, asistentul care a validat golul Iclodului) îi mai deleagă la mine la meci nu intrăm în teren şi le voi face plângeri penale”, ne-a declarat antrenorul floreştenilor.

De altfel, Călin Budişan a fost eliminat de pe bancă la meciul cu Iclodul pentru „proteste şi injurii la adresa arbitrului”, după cum apare în  hotărârea Comisiei de Disciplină a AJF, care l-a suspendat trei etape.

„Se joacă cu dracul. E prima dată când sunt hotărât să mă iau de ei şi mă voi lua de ei, cu Maja în frunte şi cu Marc. Aveau dreptate cei de la Triteni că-s bandiţi, şi eu cred acelaşi lucru. La noi, dovada faptului că suntem corecţi e că am făcut 1-1 cu Iclodul, echipă la care joacă fratele unui jucător de-al nostru, Dîrjan. Dar să strici competiţia nu e în regulă. Au călcat pe cineva pe coadă şi cred că dacă îmi pun mintea cu ei nu-i văd bine. Orice are o limită, dar la ei se pare că nu are. Cu AJF voi intra în linie directă. Am mai avut acum câţiva ani un război cu ei şi am fost pe punctul de a le formula plângeri penale. Noi încercăm să jucăm corect cu toţi, îi respectăm pe cei de la Turda, ei ne respectă, dar intervii tu să promovezi pe nu ştiu cine. Intervine AJF cu arbitri puşi din aceeaşi localitate din care este o echipă care se bate la promovare. Mizeriile astea se reflectă inclusiv în fotbalul mare şi începem cu şmecherii din Liga a IV-a”, a mai spus oficialul floreştenilor.

Atât preşedintele AJF, Vasile Marc, cât şi prim-vicepreşedintele Ioan Maja au refuzat să comenteze declaraţiile lui Budişan.

Joma - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

  1. Bă budişane, mă papagalule, te faci de râs mă băiatule. Sunteţi vai de capul vostru in fotbal, dar ca avocat ar trebui să ştii că pentru ameninţări şi injurături ţi se poate face dosar penal. Aşa că las-o mai moale mă băiatule, până nu-i prea târziu.

  2. Domul meu in momentul in care ai o profesie care impune repect si ajungi sa comentezi arbirajul dupa ce ai catigat meciul cu olimpia gherla total nemeritat te degradezi , ne faci imprsia ca faci parte din mafia florestiului cu toate ca esti din apahida . joaca fotbal si lasa povestile.ca nici in 100 de ani mu o sa promovezi daca te bazezi pe povesti.
    Aici e CLUJ NAPOCA nu o comunana de langa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.