JSport.roJSport.ro

Două meciuri din prima etapă a returului trebuiau să se dispute duminică dimineaţa, însă doar unul s-a şi jucat.

La Jucu, Sporting Apahida a pierdut cu 0-3 la „masa verde” în faţa celor de la Unirea Dej 2, din cauza lipsei echipajului medical de pe ambulanţă.

Oficialii Apahidei au anunţat la începutul săptămânii firma privată care asigură serviciile medicale la jocurile de acasă, însă o comunicare deficitară în ultimele zile a dus la absenţa ambulanţei de la teren. În lipsa acesteia, un meci nu se poate disputa, astfel că Unirea Dej 2 a luat trei puncte importante în clasament, iar Sporting a pierdut o şansă mare de a se apropia de plutonul fruntaş.

Singurul meci care s-a jucat duminică dimineaţa a fost CS Floreşti-Someşul Gilău, terminat 7-3. În ciuda scorului, gazdele nu au avut deloc un meci uşor, ba dimpotrivă. Someşul a condus cu 2-1 şi 3-2, ultima oară Floreştiul egalând cu aproximativ 20 de minute rămase de jucat. Din nou finalul de meci a fost cel mai mare inamic al gilăuanilor, care au suferit iar din punct de vedere fizic. Acest lucru a avut din plin efect şi pe tabelă, gazdele marcând de cinci ori consecutiv.

Două dintre golurile de astăzi ale Floreştiului au fost reuşite de către Kilin, de fiecare dată din penalty, la cel prin care gazdele au egalat la doi oaspeţii acuzând uşurinţa cu care acesta a fost acordat. Văidean, Svichi, Roman, Frătean şi Someşan au fructificat o parte din ocaziile floreştenilor, într-un meci spectaculos, în care Fertea şi Petrişor, ultimul cu o dublă, părând, la un moment dat, să facă surpriza din partea Someşului.

Revenim cu detalii şi de la ultimele patru meciuri ale etapei a 16-a, care au început la ora 14:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.