JSport.roJSport.ro

img_7873CS Floreşti a reuşit prima victorie după două înfrângeri consecutive, 3-1 pe terenul Unirii Triteni, în etapa a 11-a a Ligii a IV-a. Elevii lui Călin Budişan au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, în timp ce gazdele au recunoscut, la finalul partidei, superioritatea adversarului.

Floreştenii şi-au făcut meciul uşor încă de la pauză, Paul Dîrjan şi Părăvan înscriind pentru 2-0. În partea a doua a întâlnirii, chiar dacă Triteniul a ridicat nivelul jocului, oaspeţii au avut cu adevărat emoţii doar cinci minute, după ce antrenorul jucător al Unirii, Andrei Pintilie, a redus din diferenţă. Imediat, însă, Boboş a marcat pentru 3-1 şi a liniştit definitiv jocul, oaspeţii ajungând la 18 puncte în clasament, dar având şi două meciuri mai puţin disputate.

De partea cealaltă, Triteniul rămâne cu şapte puncte strânse în 10 meciuri, însă pentru Unirea urmează trei meciuri cu echipe din partea a doua a clasamentului, perioadă după care Paleoca şi colegii săi pot urca în clasament.

„Am jucat slab astăzi şi am primit nişte goluri nu ca în curtea şcolii, ci ca în curtea grădiniţei. Chiar dacă am jucat slab, a doua repriză cred că am fost peste ei, am dominat, dar tot aşa, pe un fond de joc slab, cu mingi lungi. Am avut ocazii destul de multe, dar victoria Floreştiului este meritată, per total. Prima repriză a fost a lor, a doua a noastră, dar am ratat copilăreşte, iar experienţa şi-a spus cuvântul”, ne-a spus Andrei Pintilie.

„După meciul cu Universitatea Cluj, acesta este jocul după care sunt cel mai mulţumit în acest sezon. Am avut atitudine, determinare, ocazii, iar diferenţa de valoare între noi şi Triteni s-a văzut. Scorul e normal, arată ce s-a întâmplat pe teren, chiar dacă am întâlnit o echipă incomodă, de luptă, care poate pune probleme oricărei echipe. Încercăm acum să legăm mai multe victorii şi să nu mai pierdem puncte până la finalul turului”, a declarat şi antrenorul Floreştiului, Călin Budişan.

Unirea Triteni

Rusu Alex
Ceclan
Gall S.
Ozvadă
Crişan
Paleoca
Câmpian
Bărbos
Saşa
Podariu
Pintilie An.

A mai intrat: Voievod. Antrenor: Andrei Pintilie

cs-florestiCS Floreşti

Aranyosi
Pojar
Truşcă R
Cîmpean
Frătean
Toader
Ciotlăuş
Părăvan
Tot
Dîrjan
Boboş

A mai intrat: Truşcă Adrian. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.