JSport.roJSport.ro

CS Floreşti a câştigat derby-ul comunei clujene cu Unirea, scor 3-1, în urma unei reprize secunde perfecte. Jucătorii lui Călin Budişan au revenit de la 0-1 la pauză şi au legat, după două luni, două victorii consecutive.

Meciul disputat vineri seară a contat pentru penultima etapă a sezonului şi a avut-o drept gazdă pe Unirea, echipa lui Ioan Maja reuşind să şi deschidă scorul, prin golul lui Timoc. Ambele formaţii au intrat la vestiare, însă, cu câte un jucător în minus, Madru de la gazde, respectiv Roman, fiind eliminaţi după un conflict.

Trecerea fundaşului dreapta al oaspeţilor, Frătean, pe postul de atacant avea să schimbe total cursul jocului, CS Floreşti reuşind să marcheze mai apoi de trei ori în poarta lui Grămadă. Două dintre goluri i-au aparţinut lui Paul Dîrjan, ajuns la şapte reuşite în ultimele două meciuri, Vasilaş înscriind şi el pentru echipa care şi-a consolidat locul patru în clasament după această victorie.

“Mişcarea inspirată a domnului Călin Budişan, de a-l trece pe Frătean vârf, a făcut ca echipa să aibă o repriză secundă foarte bună şi să întoarcă jocul. Am confirmat, astfel, că suntem echipa mai bună a Floreştiului şi parcă e păcat că se termină campionatul, pentru că echipa a început să meargă mai bine. Suntem fericiţi, însă, că majoritatea sunt avocaţi şi ne dă încredere acest parcurs pentru Campionatul European din luna iunie”, a spus antrenorul secund al CS Floreşti, Adrian Truşcă.

“Noi am jucat iar în nota obişnuită, dar la acea eliminare s-a rupt echilibrul jocului. Nouă ni l-a dat afară pe Madru, un fundaş care ne-a ajutat foarte mult, iar de la ei a fost eliminat un jucător care nu a contat până atunci. Din acel moment, ei au avut un mare plus faţă de noi, pentru că au câţiva jucători experimentaţi, Dîrjan, Truşcă, Frătean, Corpodean, care au jucat foarte exact. În a doua repriză nu am mai ştiut ce să fac, pentru că mi s-au cerut afară şi jucători şi am făcut câteva schimbări pe care nu le aveam în plan”, ne-a spus, de cealaltă parte, antrenorul Unirii, Ioan Maja.

Unirea Floreşti

Grămadă
Rakoczi
German
Madru
Silaghi
Proca
Timoc
Mureşan
Kallos
Cîţcăuan
Zbâncă

Au mai intrat: Rus, Csiki, Munteanu, Grigorean. Antrenor: Ioan Maja

CS Floreşti

Aranyosi
Corpodean
Csalai
Truşcă R.
Frătean
Toader
Cucuruzan
Părăvan
Vasilaş
Roman
Dîrjan

A mai intrat: Rafa. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.