JSport.roJSport.ro
foto: facebook/cfr dej

CSM Câmpia Turzii şi CFR Dej au terminat la egalitate, 2-2, meciul din etapa a şasea a Ligii a IV-a, disputat în această dimineaţă.

Gazdele au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Duma şi Sebastian Moldovan, într-o repriză în care au fost peste adversari, oaspeţii reuşind să reintre în meci pe finalul ei, datorită reuşitei lui Poleac.

A doua parte a meciului le-a aparţinut în totalitate, însă, dejenilor, jucătorii lui Darius Boldor egalând prin Cosmin Cîmpean şi trecând chiar pe lângă victorie. Absenţele şi oboseala din tabăra CSM-ului s-au văzut în repriza secundă, de partea cealaltă oaspeţii reuşind să obţină primul punct după trei înfrângeri la rând, CFR traversând oricum cel mai bun sezon din istorie.

„Noi atât am putut azi. Am avut meciul în mână la 2-0 şi am luat un gol după o fază negestionată bine, deşi eram trei contra unu. A doua repriză s-a simţit oboseala, nu ne-am revenit după meciul de la Triteni, am picat fizic şi puteam chiar să şi pierdem pe acest fond de oboseală. Am avut şi câteva absenţe, dar nu am ce să le reproşez jucătorilor, am încercat să jucăm. Asta e, mai prindem şi câte o zi din asta”, a declarat antrenorul Câmpiei, Valentin Şandru.

„Azi am intrat un pic negativ în meci, ca să zic aşa, am fost conduşi rapid cu 0-2, dar băieţii au avut încredere, au jucat altceva după pauză şi au revenit. Am avut tărie, am egalat la doi şi chiar puteam câştiga, ratând alte două ocazii foarte mari. Din păcate, nu am câştigat, dar eu sunt foarte mulţumit că am reuşit să revenim de la 0-2. A trebuit să improvizez şi un pic din cauza absenţelor de la mijloc, dar s-a terminat bine pentru noi”, a spus şi tehnicianul dejenilor, Darius Boldor.

CSM Câmpia Turzii

Cioargă
Felderean
Oroian
Ormenişan
Nicola
Dan Ştefan
Tarcea
Duma
Câmpian
Costea
Moldovan S.

Au mai intrat: Chişu, Cămărăşan, Bogoşi. Antrenor: Valentin Şandru

CFR Dej

Pop
Peter
Boldor
Breharu
Cheţa
Cociş
Micle
Prodan
Vereş
Cîmpean
Poleac

Rezerve: Mate, Bărăgan, Priolo, Cîmpean R., Kun. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.