JSport.roJSport.ro

Olimpiada Națională a Sportului Școlar pentru elevii din ciclul primar, disciplina fotbal feminin, competiție la care au participat peste 130 de școli, și-a desemnat câștigătorii.

La faza finală, care s-a disputat la Brăila, au participat cele mai bune opt echipe din țară.

După trei zile de jocuri intense, pline de suspans și emoții, echipa Liceului Teoretic “Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca a cucerit titlul de campioană națională.

Sub îndrumarea profesorului Gheorghe Fetean au evoluat Timea Seleșiu, Carolina Mârza, Mara Sigartău, Ștefania Buzea, Maia Fechete, Antonia Szentandrasi, Ilektra Nianiou, Alexia Gorgan, Maia Ciobănescu, Cristiana Alexa, Maria Iancu, Sofia Grecu și Iarina Precup. Pe lângă medaliile de aur, Timea Seleșiu a obținut și titlul de cel mai bun portar al turneului final, iar Iarina Precup a fost una dintre cele mai bune jucătoare.

În weekend, fetele de la Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu” vor participa la faza finală a Cupei Tymbark Junior, competiție care va fi găzduită de comuna Cumpăna din județul Constanța.

Rezultatele elevelor clujene la faza finală de la Brăila (16-19 mai):

Grupe

Lic. “Nicolae Bălcescu” Cluj – Școala Gimnazială Nr. 29 Galați 0-0

Lic. “Nicolae Bălcescu” Cluj – Școala Gimnazială Sascut Bacău 0-0

Lic. “Nicolae Bălcescu” Cluj – Lic. Teoretic “Aurel Vlaicu” Breaza 3-0

Semifinală

Lic. “Nicolae Bălcescu” Cluj – Școala Gimnazială Sînmihaiu Român Timiș 2-0

Finala

Lic. “Nicolae Bălcescu” Cluj – Școala Gimnazială 113 București 0-0 (2-1 d.p.)

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. CJSport, corect scriem “contra cost”…. Comentariul vostru este de prost gust. Performanta fetelor este notabila iar daca voi considerati ca le faceti o favoare publicand acest articol nu cred ca intelegeti prea multe din sport, presa, profesionalism … Felicitari fetelor! Suntem mandri de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.