JSport.roJSport.ro
foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj s-a calificat, fără mari emoţii, în turul patru al Cupei României.

Jucătorii lui Adrian Falub au trecut cu 2-1 de 1. Fotbal Club Gloria Bistriţa, într-un meci dominat autoritar, dar în care “şepcile roşii” au găsit drumul spre gol doar în repriza secundă.

Diferenţa de valoare dintre cele două echipe s-a văzut încă din start. „Studenţii” s-au instalat în jumătatea nou-promovatei în Liga a III-a şi s-a jucat toată repriza aproape la o singură poartă.

După ce a nimerit bara la Timişoara, Florescu a făcut la fel şi la Bistriţa, imitat pe finalul primei părţi şi de Ursu. Două bare şi o minge scoasă de pe linia porţii de către bistriţeni au reprezentat cele mai mari ocazii ale Universităţii în prima parte.

Cu Sepsi debutant la „U” imediat după reluare, şi cu Goga revenit în echipă după aproape o lună de absenţă, clujenii au găsit şi drumul spre gol în partea secundă. Coman a deschis scorul după o oră de joc, iar apoi chiar bistriţeanul Hordouan a mai risipit din emoţii, marcând pentru 2-0.

Dacă pentru „U” a înscris un bistriţean, finalul de meci a fost aprins de un fost jucător al Universităţii, Ovidiu Stoianof, care a redus din diferenţă cu golul de 1-2. Nu s-a mai întâmplat nimic până la final, iar „U” Cluj a ajuns în turul patru al Cupei României, fază care se va disputa în 12 septembrie.

1.FC Gloria Bistriţa

Pop R.
Meşter
Hăsnaş
Bucur
Patca
Moldovan
Nalaţi
Suciu
Rus
Cilean
Stoianof

Au mai intrat: Hofer, Ţigorean, Dobrea. Antrenor: Dan Matei

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Berci
Cordoş
Abrudan
Takacs
Greu
Kofi
Florescu
Hordouan
Coman
Ursu

Au mai intrat: Sepsi, Haţiegan, Goga. Antrenor: Adrian Falub

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.