JSport.roJSport.ro

IMG_0712Cu doar cinci zile înainte de un nou termen fixat la Tribunalul Botoşani, acolo unde se va decide viitorul Universităţii Cluj, formaţia lui Mihai Teja începe lupta, pe plan sportiv, pentru evitarea retrogradării.

Primul adversar al „şepcilor roşii” va fi Unirea Tărlungeni, singura echipă din play-out împotriva căreia Universitatea nu a reuşit să marcheze niciun gol în cele două meciuri din sezonul regulat. A fost 0-1 în micuţa localitate din judeţul Braşov şi 0-0 pe Cluj Arena, Ursu şi colegii săi având mare nevoie de victorie în meciul de mâine pentru a se feri de emoţii în startul acestui play-out.

Cu 16 puncte în clasament, la două în spatele „liderului” CSM Râmnicu Vâlcea şi la trei în faţa locului care duce la barajul pentru menţinerea în Liga a II-a, pe care se află acum Şoimii Pâncota, „U” Cluj nu-şi permite paşi greşiţi mai ales pe teren propriu. Meciul cu Unirea Tărlungeni va începe la ora 11:00, preţul biletelor fiind de 10 lei, copiii şi elevii plătind doar jumătate.

Tot în prima rundă din play-out se mai joacă CSM Râmnicu Vâlcea – Metalul Reşiţa, dar şi Şoimii Pâncota-Olimpia Satu Mare, un egal în acest ultim joc fiind perfect pentru clujeni, mai ales dacă aceştia vor să reuşi să câştige sâmbătă.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Domnule Rus, apreciez munca și condeiul dumitale, e bine să cunoaștem ce se întâmplă în sportul clujean, totuși, mai multă atenție la „scăpări”, de tipul celei din ultima frază. Soarta „universitarilor” cred că nu se va stabili joi, la Tribunalul Botoșani, s-a mai amânat soarta altor echipe și cred că se va tergiversa totul până după terminarea campionatului. Apoi, s-ar putea să citim despre prestația echipei „U” în comentariile voastre despre ce se întâmplă în Liga a patra, dar, e cert, echipa va merge mai departe. Deocamdată, e lupta pentru a se evita retrogradarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.