JSport.roJSport.ro

Golul lui Vlad Prejmerean, care a marcat după 3,5 secunde pentru Ardealul Cluj U19 la Satu Mare, a fost evenimentul weekend-ului în Liga Elitelor, însă oficialii şcolii de fotbal clujene au mai avut un motiv de mândrie.

Echipa U17 a avut meci tot la Satu Mare, a câştigat cu 1-0, însă a beneficiat şi de jocul rezultatelor, aşa că s-a calificat deja la turneul final, deşi mai sunt patru etape de disputat din sezonul regulat.

Formaţia lui Claudiu Moldovan a ajuns, astfel, din nou printre cele mai bune patru echipe din România la această categorie de vârstă, anul trecut tinerii jucători clujeni terminând pe locul trei, după ce au câştigat finala mică.

„Ne bucurăm că am reuşit să obţinem devreme calificarea, pentru că avem timp să pregătim turneul final şi asta mai scade cumva şi din presiunea acestui final de campionat. Satisfacţia e mare şi pentru că returul a fost mult mai greu decât turul, echipele s-au mobilizat altfel cu noi, în timp ce jucătorii noştri au fost mai greu de motivat cu adversari mai facili. Obiectivul a fost calificarea la turneul final şi suntem bucuroşi că am obţinut-o devreme, dar acum să vedem pe ce loc vom termina, pentru că e important să mergem acolo de pe locul 1, indiferent cu cine vom juca în semifinale. Contează mult şi la imagine să terminăm primii în clasament”,  ne-a spus antrenorul Ardealului U17.

Echipa lui Claudiu Moldovan va disputa meciul decisiv pentru terminarea pe locul 1 a sezonului regulat chiar sâmbătă, pe teren propriu, cu UTA Bătrâna Doamnă, arădenii fiind la egalitate de puncte în clasament cu formaţia clujeană. Echipa care va încheia pe locul 1 în seria Vest va întâlni, în semifinale, ocupanta locului secund din seria Est, acolo unde CS U Craiova şi Dinamo sunt despărţite de două puncte în fruntea clasamentului.

Ultima etapă a Ligii Elitelor se va disputa în 10 mai, turneul final fiind programat la Buftea, la sfârşitul lunii viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.