JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a obţinut o victorie muncită, 1-0 cu Metaloglobus Bucureşti în deplasare, şi a început cu dreptul returul Ligii a II-a.

„Studenţii” au suferit mai ales pe final, atunci când Dur-Bozoancă a închis poarta, într-un meci urmărit de pe margine de viitorul antrenor, Bogdan Lobonţ, şi în care actualul tehnician, Mircea Cojocaru, a fost eliminat.

Clujenii au început moale meciul din cartierul Pantelimon şi nu au pus deloc în pericol poarta lui Geantă timp de 25 de minute. Bucureştenii au avut mai multe posesia în prima parte a reprizei, dar fără ca Dur-Bozoancă să aibă mari emoţii. După minutul 25, alb-negrii s-au văzut mai mult în ofensivă, iar Gavra şi Goga au fost aproape de gol.

Acesta din urmă, după ce a marcat golul 100 pentru „U” etapa trecută, a luat cartonaş galben acum şi va fi suspendat pentru derby-ul cu Chindia Târgovişte, de vineri. Cea mai mare ocazie a primei reprize au avut-o bucureştenii însă, la „capul” lui Potecea, iar la pauză cele două formaţii intrau la egalitate.

Jocul nu s-a schimbat foarte mult după reluare, însă importanţa celor trei puncte i-a făcut pe cei de la „U” să îşi dorească mai mult să câştige. După ce antrenorul Mircea Cojocaru a fost eliminat pentru proteste, „studenţii” au deschis scorul printr-o execuţie personală a lui Gavra. Atacantul lui „U” a trimis mingea în vinclul porţii bucureştene, dar clujenii au scăpat apoi la o ocazie mare de egalare a lui Herea.

„Studenţii” trebuie să-i mulţumească, însă, lui Dur-Bozoancă pentru cele trei puncte. Portarul Universităţii a avut două intervenţii miraculoase la aceeaşi fază, prin care l-a uimit inclusiv pe Bogdan Lobonţ în tribune, iar în ultimul minut goalkeeper-ul clujenilor a scos şi o lovitură liberă a lui Ghenovici.

S-a terminat 1-0 pentru „U”, care a ajuns, momentan, la două puncte de liderul momentului Sportul Snagov.

Metaloglobus Bucureşti

Geantă
Caramalău
Panait
Buzea
Sava
Andrei V.
Mino
Costache
Potecea
Niculae
Herea

Au mai intrat: Ghenovici, Albert, Vlad Vl. Antrenor: Cristian Popovici

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Berci
Abrudan
Cordoş
Coman Al.
Taub
Giurgiu
Sepsi
Haţiegan
Gavra
Goga

Au mai intrat: Florescu, Coman. Antrenor: Mircea Cojocaru

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Asta da arbitraj! Goga hărțuit si lovit permanent de cotonogarii din Pantelimon, ia un galben. De Ce? Pentru ca urma meciul cu Târgoviște. Echipa protejată a Burleanului. Ca deh….voturile se răscumpăra! Ce arbitraj de kko. Si daca nu credeți că am dreptate , amintiti vă cum a castigat azi ăștia de la Chindia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.