JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net

Sticla Arieşul Turda a avut trei victorii consecutive, cinci meciuri la rând fără înfrângere, a urcat serios în clasament, dar vineri a fost la un pas de un rezultat şoc.

Turdenii au terminat la egalitate, 4-4 cu CS Iernut, ultima clasată, deşi au condus de două ori la o diferenţă de două goluri. Determinarea superioară a unei echipe deja retrogradate matematic a dus la o surpriză uriaşă la Turda.

Lemnaru a deschis scorul în minutul 1 şi toată lumea se aştepta la un meci după care era rotunjit golaverajul. Nici măcar golul egalizator al lui Pop nu a schimbat foarte mult percepţia despre acest joc, mai ales că Iernutul a venit după un 1-5 cu Sănătatea Cluj, etapa trecută. Golurile lui Chişu şi Paleoca au făcut ca totul să revină la normal, reuşita lui Bălaş, de pe finalul primei reprize, stabilind scorul pauzei 3-2.

Paleoca a marcat al doilea gol al său imediat după startul reprizei, însă relaxarea gazdelor avea să fie plătită scump la final. Ghirca a adus emoţiile cu golul de 4-3, iar în minutul 81 Şuteu a adus o egalare pe care nu o credea nimeni la cum a început acest meci.

Chiar dacă turdenii s-au aruncat în atac, scorul nu a mai fost modificat, iar Sticla a pierdut două punce uriaşe în lupta pentru locul 5, fiind depăşită de Sănătatea Cluj.

Sticla Turda

Ursu
Marcu
Indreica
Ionescu
Chiş
Vitan
Paleoca
Oltean
Salcău
Lemnaru
Chişu

Au mai intrat: Ititesc, Fl. Dan, David, Bria. Antrenor: Constantin Olariu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.