JSport.roJSport.ro
foto: kuva

CFR Cluj va juca, mâine seară, returul cu Dudelange, din play-off-ul Europa League.

Campionii României vin după acel ruşinos 0-2 din tur, meci în care toate au mers prost pentru feroviari.

La o săptămână distanţă, directorul general, Iuliu Mureşan, a povestit trei dintre şicanele trăite în Luxemburg, una dintre ele fiind chiar în timpul meciului.

„Am avut conferinţă de presă, iar ei trebuiau să trimită un microbuz după noi. Nu au trimis nimic, am intrat în criză de timp şi am chemat două taxiuri. Aşa am ajuns la stadion. Apoi, şedinţa tehnică era stabilită la 9:30, iar ei au venit la 10:45 şi la 11:00 a început şedinţa. În plus, era o căldură foarte mare în vestiar la noi şi când s-a reclamat acest lucru un reprezentant al lor a zis că nu poate să facă nimic, pentru că e din cauza sistemului şi nu poate să închidă căldura. Era căldură dată ca şi iarna, vara…Nu se putea sta în vestiar. Am reclamat la UEFA pe loc, aşa cum am reclamat şi după meciul din Armenia că a întârziat autocarul care trebuia să ne ducă la meci. Noi suntem CFR Cluj, avem un anumit nivel şi nu vom face asemenea greşeli. Dacă ei au venit cu bucătarul lor aici, e o jignire pentru noi”, a spus Iuliu Mureşan.

Oficialul din Gruia a precizat şi că jucătorii vor avea o primă suplimentată pentru calificare la meciul de mâine, la care suporterii sunt aşteptaţi în număr mare, după ce preţul la bilete este de 5 lei.

„Am făcut această reducere ca să îi atragem în număr cât mai mare pe fani, să vină şi să ne susţină. Jucătorii au o primă pe care am suplimentat-o chiar înaintea meciului tur, dar atunci am pierdut cu 2-0. Vor lua o primă destul de consistentă jucătorii dacă se vor califica. Va fi un meci greu, dar important e ca la final să ne calificăm în grupele Europa League. Sperăm să se refacă şi Culio, a urmat un tratament special”, a mai spus Mureşan.

Returul dintre CFR Cluj şi Dudelange va fi mâine, de la ora 20:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.