JSport.roJSport.ro

CS Florești a ratat șansa de a juca în semifinalele Cupei României, faza județeană.

Roș-albaștrii au ajuns în jurul orei 17:30 la Cuzdrioara, acolo unde trebuia să întâlnească, ieri, echipa locală Alvio, din Liga a V-a, zona Dej, în sferturile competiției.

Potrivit site-ului AJF Cluj, partida trebuia să înceapă la ora 17:00, doar că reprezentanţii echipei floreştene erau convinşi că meciul va fi la 18:00.

Astfel, la ora la care oaspeţii au ajuns, arbitrii tocmai plecau de la teren, iar partida nu s-a mai disputat. „La şedinţă s-a stabilit ora 18:00 şi noi aşa ştiam”, spun cei de la CS Floreşti, care au acuzat AJF-ul că a schimbat ora de start, iar acest lucru ar fi fost anunţat doar pe site, nu şi telefonic.

„La ora 17:00 a fost programat meciul de la bun început, niciodată de la 18:00. Puteţi verifica şi comunicatul AJF din data de 4 mai”, a spus prim-vicepreședintele AJF, Ioan Maja, în acel document fiind trecută ora de start 17:00.

Astfel, Cuzdrioara s-a calificat la „masa verde” şi o va întâlni pe Sticla Arieşul Turda în prima semifinală, în cea de-a doua urmând să joace CSM Câmpia Turzii cu FC Bonţida. Meciurile vor avea loc miercuri, de la ora 17:00, pe terenurile echipelor din Liga a V-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.