JSport.roJSport.ro
foto: facebook/cfr 1907 cluj

Dan Nistor este printre ultimii jucători care au venit la CFR Cluj în campania activă de achiziţii din această vară, dar va fi unul dintre titularii ardelenilor.

Fostul dinamovist a sosit la schimb cu Filipe Nascimento şi a spus că s-a acomodat repede la Cluj şi că îşi doreşte să ia campionatul cu noua sa echipă.

Nistor a avut cuvinte de laudă la adresa antrenorului Dan Petrescu, însă a refuzat să compare loturile celor două echipe, din cauza „pietrelor pe care mi le-aş lua în cap”.

„Mă simt bine la CFR Cluj şi sper să facem lucruri bune. Nu pot să spun că îmi pare rău că am plecat de la Dinamo. Pentru mine e un pas înainte venirea la Cluj, pentru că CFR a luat multe trofee în ultimii 10 ani şi sper să nu ne oprim aici. Toată lumea a fost drăguţă cu mine aici şi mi-a făcut o impresie foarte bună. Aşa a fost să fie să vin aici şi sper să luăm campionatul. Dan Petrescu este un antrenor foarte bun, cu performanţe. E adevărat că au venit mulţi jucători noi, dar sperăm să ne acomodăm cât mai repede. Nu ştiu dacă lotul CFR-ului este mai bun decât cel al lui Dinamo. Nu pot să spun asta, pentru că mi-aş lua foarte multe pietre în cap. Lui Contra vreau să-i urez baftă, nu am avut niciun conflict cu el. Nu ştiu dacă voi reveni la Dinamo”, a declarat, joi după-amiaza, noul jucător al CFR-ului.

Cel mai probabil, Nistor va fi titular în linia de mijloc a clujenilor luni seara, atunci când ardelenii vor debuta la Botoşani în noul sezon al Ligii I.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.