CFR Cluj a plecat în această după-amiază în Austria, acolo unde va pregăti, timp de trei săptămâni, tururile preliminare din UEFA Champions League.

Din lotul deplasat acolo nu a făcut parte şi ungurul Adam Lang, căruia i s-a reziliat contractul.

După ce impresarul jucătorului l-a criticat pe Dan Petrescu, tehnicianul din Gruia a lămurit de ce a plecat Lang de la CFR.

“În primul rând, când am venit m-am uitat pe DVD şi cam în toate meciurile în care a jucat a greşit şi adversarul a dat gol. Apoi, în viaţa mea nu am mai întâlnit un jucător care vine la antrenor şi spune că nu vrea să stea în cantonament. Un lucru incredibil. Deci ăsta este Lang”, a spus Petrescu.

În Austria vor merge şi cele patru transferuri din această vară, Rondon, Luis Aurelio, Susic şi Burcă, dar nu şi Males, care ar urma şi el să plece de la CFR. Susic a revenit în Gruia pentru că CFR nu a putut să-l ia pe Tiago Lopes.

“El a cerut prea mulţi bani şi nu puteam să-i dăm. E posibil să mai vină un fundaş central. L-am vrut şi pe Olaru, dar nu ne-am putut bate cu oferta celor de la FCSB. Vreau să câştigăm campionatul. Va fi greu în al treilea an, dar nu imposibil. În Champions League e aproape imposibil, dar ştiţi că voi încerca să ajungem acolo. Dacă nu, în Europa League ar fi un succes extraordinar”, a mai spus Petrescu.

CFR Cluj va juca primul tur preliminar din Liga Campionilor pe 9 sau 10 iulie.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte