JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a anunţat ieri că a ajuns la un acord cu antrenorul Dan Petrescu pentru prelungirea cu încă doi ani a contractului scadent în 2019.

Câteva ore mai târziu, tehnicianul CFR-ului a precizat că nu s-a făcut un contract pe hârtie în acest sens, astfel că prezenţa lui pe banca ardelenilor şi după 2019 nu este sigură, deocamdată.

Enervat la culme de criticile aduse jocului lipsit de spectacol al CFR-ului, Petrescu a răbufnit.

„Cine a fost spectaculoasă? Craiova cu CFR sau CFR cu Craiova? Craiova, despre care toată lumea a spus că drege și că face, n-a avut niciun șut pe poartă. Dar, ei nu au făcut asta din cauză că au prins o zi slabă. Ei au jucat așa, pentru că CFR stă tot timpul foarte bine în teren, e foarte gresivă. Mie nu mi-au fost aduși jucători de 10 milioane de euro ca să vreți spectacol. E normal să vreți și victorii și spectacol, dar nu uitați că am primit numai 14 goluri în 30 de meciuri, că am pierdut doar trei meciuri, dar nu vreți să scoateși nimic pozitiv de la CFR”, a spus Petrescu, la Digisport.

Antrenorul echipei din Gruia, criticat pentru că nu-l foloseşte des pe Ioniţă, s-a apărat şi a atacat inclusiv jocul practicat de Viitorul lui Gheorghe Hagi.

„Au fost aduși jucători liberi și jucători tineri. Au fost aduși în iarnă, să nu uităm, Costache, care are trei meciuri în cariera lui la Dinamo, Mailat, două meciuri la Timișoara și Ioniță care are atât, un tur bun de campionat la Astra. În rest, unde a jucat Ioniță? Ce a făcut Ioniță bun? Voi tot timpul lăudați Craiova, care în ultimele 10 meciuri a câștigat numai cu 1-0. Mai contează Craiova? Steaua câștigă numai cu 1-0 și cu 2-1 și din faze fixe. Toarte meciurile se decid la faze fixe, dar voi certați CFR-ul. Eu mă uit la Viitorul și la Craiova și câștigă numai cu 1-0, din faze fixe. Ai lui Hagi n-au făcut 100 de pase la rând, și au câștigat la Astra”, a mai spus „Bursucul”.

Totuşi, chiar dacă încă nu a semnat prelungirea cu CFR, Dan Petrescu speră să rămână la echipă, daca va fi ajutat şi de rezultate.

„Nu am avut oferte din China, eu sunt bine aici, vreau să continuu să am rezultate, să fac performanță. Dar nu s-a făcut un contract pe hârtie. Am zis că sunt de acord după ce m-au întrebat dacă vreau să mai stau doi ani. Eu nu vreau să plec, dar dacă cei de la club nu vor fi mulțumiți, atunci e normal să plec. La fotbal contractele se semneză, dar trebuie să fie rezultate şi conexiune între jucători și antrenor”, a mai precizat Dan Petrescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.