Dan Petrescu a semnat un nou contract cu CFR Cluj.

Antrenorul şi-a prelungit până în 2022 înţelegerea cu echipa campioană, iar câştigarea unui nou titlu şi o calificare în grupele unei competiţii europeană sunt obiectivele lui Petrescu la Cluj.

Faţă de vechiul acord a fost introdusă şi o clauză de reziliere.

„Acum e o sumă valabilă reciproc, adică eu trebuie s-o achit ca să plec, clubul trebuie să mi-o dea ca să mă demită”, a spus Petrescu pentru gsp.ro. Antrenorul a explicat că a ales să ignore o ofertă tentantă venită în această pauză competiţională şi nu a contat în alegerea sa eventuala interdicţie la transferuri.

„Conducerea m-a convins. Știi cum e, jucătorii și antrenorii au mereu parte de tentații, de oferte din alte părți. Și acum a existat o tentație, o propunere pe care o am pe email, e valabilă, dar am ales continuitatea, am semnat cu CFR. M-am gândit să nu mai fac greșeala pe care am făcut-o când am plecat în China și am ales și cu inima, și cu sufletul. Indiferent de hotărârea TAS, rămân la CFR! Dacă nu vom putea face achiziții voi lucra cu ceea ce am acum și lotul e oricum bun. Recunosc, însă, că m-aș bucura să putem face transferuri”, a mai declarat antrenorul clujenilor, care a menţionat şi că niciun jucător important nu va pleca de la CFR dacă clubul nu va putea face transferuri.

Reunirea ardelenilor va fi la începutul săptămânii viitoare, iar clujenii vor efectua un cantonament în Spania.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte