JSport.roJSport.ro

Comisia de Disciplină a FRF a dat deciziile în cazul cererilor de depunctare pe care CFR Cluj şi FCSB le-au înaintat acum câteva săptămâni. 

Aşa cum era de aşteptat, niciuna dintre cele două formaţii nu a rămas cu puncte mai puţine în clasament, singurele pedepse fiind amendarea părţilor implicate.

Astfel, atât antrenorul Dan Petrescu, cât şi finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, vor trebui să plătească fiecare câte 100.000 de lei, după declaraţiile făcute în finalul de sezon. Arbitrajele de care cele două echipe au avut parte la anumite meciuri i-au deranjat pe cei doi, însă Comisia de Disciplină a LPF a evitat să pedepsească şi cluburile pe care aceştia le reprezintă.

Mai jos aveţi, potrivit digisport.ro, declaraţiile pentru care cele două cluburi au formulat memorii.

Gigi Becali

Acolo e prietenie. A venit Zamfir care are legături cu tot felul de arbitri cu care a făcut tot felul de lucruri în trecut. Chiar dacă nu mai facem acum, dar numai când îi arată degetul… ”`Stai puțin că noi am lucrat împreună`. Ei au avut niște prietenii vechi cu arbitrajele.

Dacă unul a luat 30.000 – 50.000 șpagă și acum nu mai ia, e curat. Dar el a luat pe vremuri de la CFR și acum când arbitrează… Eu am spus ipotetic. Nu știu pe care. Cu siguranță s-au întâlnit lucrurile astea pe vremuri. Nu putem spune concret, dar s-a întâmplat. Oamenii care au lucrat cu ei nu mai fac acum corupție, că fac pușcărie, dar dacă au luat pe vremuri…

Dan Petrescu

“În play-off suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalty cu Steaua, azi a inventat un penalty. E clar că Steaua e cea mai avantajată în play-off. Dacă ştiu să se descurce, ok, să ia titlul, dar nu e meritat. S-au făcut atâtea presiuni în prima parte a campionatului, mă refer la Gigi Becali şi la MM Stoica. Nu ne rămâne decât să câştigăm cu Steaua. Poate dacă mă retrag şi eu ca Becali, mă ajută şi pe mine arbitrii. Vreau să-i întrebaţi pe cei de la Astra de ce cu noi mâncau pământul, dar cu Steaua n-au existat. Iaşiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Aşa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iaşiului? S-au bucurat de parcă au luat campionatul mondial. Sunt şocat de anumite lucruri. E clar că sunt făcute cărţile. Situaţia e clară!

Îmi menţin decizia de a pleca şi dacă vom ieşi campioni. Oricum nu vom fi lăsaţi, staţi liniştiţi. Pe Arena Naţională cred că nici dacă moare cineva de la noi pe teren nu vom primi penalty. La meciul cu Steaua va fi un arbitru român şi o va ajuta pe Steaua. Nu o să fie niciun străin. Până acum se băteau cu pumnii că vor arbitru străin, acum nu mai zic nimic

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.