JSport.roJSport.ro

Antrenorul care a adus titlul în Gruia vara trecută, Dan Petrescu, a revenit în ţară după finalul campionatului din China.

Echipa sa a retrogradat în liga a doua şi „Bursucul” ar putea fi dat afară, chiar dacă acesta mai are un an de contract.

În cazul în care Petrescu va rămâne liber, fostul tehnician al CFR-ului ar dori să se întoarcă în Gruia. Pe de altă parte, acesta nu vede un motiv pentru care Conceicao să fie dat afară.

„Nu ştiu dacă mă vrea cineva dacă CFR-ul e pe primul loc. Are un antrenor bun, echipa joacă bine şi nu văd care ar fi motivul să se schimbe antrenorul. Dacă aş fi liber de contract, aş vorbi cu orice echipă care mă doreşte. Dacă CFR m-ar dori, normal că aş vrea să vorbesc cu ei. Sunt favoriţi la titlu şi am văzut că joacă aproximativ aceeaşi echipă pe care o foloseam şi eu, iar pe undeva e normal acest lucru”, a spus Petrescu.

Tehnicianul e favorit să-l înlocuiască pe Toni Conceicao în iarnă, mai ales după îndepărtarea lui Iuliu Mureşan şi revenirea lui Marian Copilu în organigrama clubului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.