CFR Cluj va juca miercuri seară cu Maccabi Tel Aviv, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, iar antrenorul Dan Petrescu a făcut un apel către suporteri.

Tehnicianul campioanei a spus că fără ajutorul fanilor CFR nu ar fi reuşit să câştigecu Astana, iar acum speră ca aceştia să vină în număr mare mâine la stadion.

„Jucătorii au mare nevoie ca suporterii să pună presiune pe adversari şi pe arbitru, pentru că la ce arbitraje am avut în primele meciuri… Îmi doresc, sincer, un arbitru care să greşească şi pentru noi, ca să fiu şi eu liniştit. Cu Maccabi avem 50% şanse, dar nu pot să-mi fac o părere dacă e mai bună ca Astana sau nu. Am avut timp mai puţin să studiez jocul lor, pe cei de la Astana îi ştiam pe de rost. Un avantaj al nostru e că avem mai multe meciuri decât Maccabi, dar israelienii au un lot puternic. Practic, 12 jucători de-ai lor joacă în naţională. Mâine va juca CFR Cluj împotriva naţionalei Israelului”, a spus Dan Petrescu.

Antrenorul clujenilor a recunoscut că şi-ar fi dorit ca primul meci să aibă loc în Israel, iar obiectivul mâine va fi să nu primească gol.

„Tot timpul îmi doream să nu primesc gol acasă. Dacă nu luăm gol, avem toate şansele să ne calificăm. Dacă mai şi dăm unul sau două, ar fi perfect. E o dublă foarte importantă şi pentru noi şi pentru ei. Oricum, dacă mâine pierdem suntem noi proşti, dacă batem adversarul e slab. M-am obişnuit deja. Cred că s-a uitat cine e campioana României în ultimii doi ani”, a mai spus Petrescu, transmiţând acelaşi mesaj contestatarilor.

CFR Cluj-Maccabi Tel Aviv va fi mâine, de la ora 21:00.

Cel mai important este să ne calificăm, nu contează ce scor va fi mâine. Suntem campionii Românei şi trebuie să avem încredere în noi”, Damjan Djokovic, CFR Cluj

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte