CFR Cluj va juca mâine seară cu Celtic Glasgow, în prima manșă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru antrenorul Dan Petrescu, o eventuală eliminare a scoțienilor înseamnă un miracol. Tehnicianul a comparat dubla cu scoțienii cu titlul câștigat alături de Unirea Urziceni.

“Un 1-0 pentru noi ar fi fantastic, dar și așa știm că ne așteaptă un retur dificil în Scoția. Întotdeauna când joci primul meci acasă e bine să nu iei gol, dar avem nevoie și de noroc. Ocazii sigur vor fi de partea lor, pentru că au calitate. Nu au arătat slăbiciuni până acum, doar calități. Va fi un miracol dacă îi vom elimina. Va fi ca și atunci când am câștigat campionatul cu Unirea Urziceni”, a spus antrenorul clujenilor.

Petrescu a fost întrebat și despre trecutul său de presa scoțiană, actualul antrenor al CFR-ului recunoscând că a fost foarte aproape să o pregătească pe Celtic.

“M-a sunat cineva de la club, am vorbit cu agentul meu, dar nu puteam pleca. Cred că atunci eram la Dinamo Moscova. Am fost foarte aproape de Celtic, dar a fost o ofertă bună venită într-un moment nepotrivit”, a mai declarat Petrescu.

CFR Cluj-Celtic va fi mâine, de la ora 21:00.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte