JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a menţinut distanţa de patru puncte care o separă de FCSB după victoria cu Astra Giurgiu, 3-2, din penultima etapă a turului.

Dacă ardelenii vor intra de pe locul 1 în play-off, orice distanţă care îi vor separa de celelalte echipe va fi „tăiată” în două, potrivit actualului regulament, iar acest lucru îl nemulţumeşte foarte mult pe antrenorul Dan Petrescu.

Tehnicianul CFR-ului a criticat dur actualul sistem şi a menţionat că dacă s-ar propune înjumătăţirea punctelor în campionatele tari ale Europei, lumea ar râde de această idee.

„Nu mi se pare corect să se înjumătăţească punctele. Da, îmi place să fie play-off şi play-out, dar fiecare echipă să rămână cu punctele avute. Aşa e normal. Dacă se face asta în Italia, Germania sau Anglia ar râde toată lumea. Adică tu munceşti, faci puncte şi vin alţii şi ţi le înjumătăţesc. Mi se pare incredibil, dar acceptăm”, a spus Petrescu la finalul partidei de la Giurgiu.

Antrenorul CFR-ului este fericit pentru prestaţia lui Ibrahima Balde, care l-a înlocuit în formula de start pe Billel Omrani, trimis la echipa a doua de Petrescu. În funcţie de cum se va pregăti francezul acolo, acesta ar putea fi reprimit în lot pentru meciul cu Juventus Bucureşti, de duminică, sau va juca vineri, cu Unirea Alba Iulia, în Liga a III-a.

„La jucătorii care îmi fac probleme le dau galben, niciodată nu le-am dat roşu de prima oară. Omrani e la echipa a doua, a greşit şi ştie ce a greşit, iar dacă o să se îndrepte lucrurile şi o să fie bine atunci o să-l reprimesc la echipa mare. Dar totul depinde de el, mingea e la el acum”, a mai spus antrenorul clujenilor.

CFR Cluj va juca duminică, de la ora 18:00, cu Juventus Bucureşti, în ultima etapă a turului sezonului regulat.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Ce ar zice oare domnul Petrescu daca in play-off ar porni toti de la zero ? Ca tot sunt doua competitii diferite ale sezonului, asa cum s-au luat in calcul meciurile directe la stabilirea campioanei sezonului trecut ?!?
    Ca la noi, la nimeni. Daca e asa, de ce e asa ? Daca e altfel, de ce e altfel. Nicicum nu-i bine… 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.