CFR Cluj va juca împotriva kazahilor de la Astana, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, un adversar pe care Dan Petrescu nu l-a dorit deloc.

Doar pe Steaua Roşie Belgrad a vrut s-o evite mai mult antrenorul clujenilor, care se teme şi de deplasarea foarte lungă.

„Am căzut rău! Din cele cinci echipe posibile, n-aș fi vrut Steaua Roșie Belgrad, și bine că i-am evitat. Astana a fost a doua pe care nu o voiam, pentru că este o deplasare foarte lungă, joacă pe teren sintetic și sunt in plin campionat, într-o formă sportivă bună, au  buget extraordinar, mulți bani,  își permit să plătească un jucător din naționala României. Ei nu au pierdut nici cu Atletico Madrid sau Galatasaray și asta spune multe despre forța lor pe teren propriu”, a spus Petrescu.

Tehnicianul clujenilor este nemulțumit şi de faptul că echipa campioană  a României nu a fost cap de serie nici în primul tur preliminar.

”Sunt surprins de poziția pe care CFR a avut-o la tragere la sorți, patru tururi preliminare și nici măcar cap de serie în primul. Este foarte greu pentru fotbalul românesc și sunt dezamăgit de cum sunt tratetele campioanele din România”, a mai precizat antrenorul CFR-ului.

Dan Petrescu a vorbit chiar înaintea primului meci amical pe care ardelenii l-au jucat în cantonamentul din Austria. Feroviarii au învins-o cu 1-0 pe FK Orenburg, din Rusia, singurul gol fiind marcat de Djokovic, în prima repriză. Al doilea amical va fi sâmbătă, chiar împotriva celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte