JSport.roJSport.ro

Antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, i-a mai trecut supărarea pe suporterii echipei la patru zile de la meciul cu FC Botoșani, în care a criticat atmosfera din Gruia.

Tehnicianul clujenilor a spus că nu a generalizat atunci când a vorbit despre fani, dând de înțeles și că regretă o anumită parte din declarațiile făcute după joc.

”Poate nu eram obișnuit cu România. Și cred că de-asta am fost foarte supărat. Era presiune pe jucători în timpului meciului și aș vrea să fim susținuți în timpul meciului. După meci era normal să fim criticați. Să nu generalizăm că toți fanii s-au comportat așa. Au fost câțiva acolo, câteva personaje care incitau la lucruri mai puțin plăcute în fotbal. Poate am greșit și eu la reacția pe care am avut-o, dar nu trebuie să dăm vina pe spectatori că nu am bătut pe Botoșani. La cald, toți antrenorii mai declarăm ceva ce nu ne convine. Mi-aș dori ca stadionul să fie plin meci de meci. Pe unde am antrenat, doar în China am avut parte de așa ceva”, a spus, joi, antrenorul CFR-ului.

Următorul meci al clujenilor va fi sâmbătă, în deplasare cu FC Viitorul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.