JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va juca mâine seară cu Poli Iaşi, în prima etapă din returul play-off-ului Ligii 1.

Ardelenii vor evolua la o zi după FCSB, un lucru rar întâlnit în acest campionat, astfel că vor şti dacă pot trece din nou pe primul loc la ora meciului din Moldova.

Antrenorului clujenilor, Dan Petrescu, i se pare un avantaj şi nu prea acest lucru.

“Vom şti exact dacă trebuie neapărat să câştigăm la Iaşi sau nu. Oricum, trebuie să mergem la victorie, pentru că asta e singura soluţie a noastră să ne menţinem cu şanse în lupta pentru titlu. Au jucat ei după noi până acum şi poate a fost mai rău. Dacă ei nu câştigă, va fi mai bine, dar dacă vor câştiga, presiunea va creşte”, a spus Petrescu, antrenor care nu a rămas dator FCSB-ului după ultima victorie a roş-albaştrilor de la Astra.

“Dan Penalty nu mai e, nu? Altcineva e penalty acum. Altcineva e ajutată de arbitri tot timpul”, a comentat Petrescu. Tehnicianul CFR-ului s-a referit şi la ieşirile de pe bancă în timpul meciului, cu Viitorul fiind foarte aproape să fie din nou trimis în tribună.

“Va fi greu să mă schimb. Panin încearcă să mă schimbe, să mă placheze, să mă stopeze, dar va fi greu să mă oprească cineva. Nu e uşor pentru el, nici pentru mine nu e uşor, pentru că nici eu nu vreau să fac anumite lucruri. Când mă uit şi eu la ele, chiar nu înţeleg. Dar aşa am fost de când am început antrenoratul şi e greu să mă schimb”, a mai spus Dan Petrescu.

Meciul dintre Poli Iaşi şi CFR Cluj va fi duminică, de la ora 20:45.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.