JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat cu 2-1 meciul jucat ieri împotriva Viitorului, după una dintre cele mai bune prime reprize din acest sezon.

Feroviarii nu le-au dat nicio şansă adversarilor în primele 45 de minute, Omrani şi Deac ducându-şi echipa, cel puţin până diseară, pe locul 1 în clasament.

Cel mai fericit după acest meci a fost Dan Petrescu, antrenorul clujenilor vorbind de importanţa victoriei de aseară.

“Sunt foarte mulţumit. Am făcut o primă repriză excelentă şi putea fi 3 sau 4-0 încă de la pauză. Echipa merită felicitări, chiar dacă în play-off nu am făcut punctele pe care le doream, dar nu am pierdut niciun meci. Am avut emoţii pe final, e normal să ai emoţii când joci cu Viitorul. Dacă noi pierdeam acest meci, ne uitam mai mult în spate decât în faţă”, a spus Petrescu. Antrenorul CFR-ului îşi pune toate speranţele acum în echipa lui Gheorghe Hagi, care o va întâlni pe FCSB chiar etapa următoare.

“Ar fi culmea să nu poată să o încurce pe Steaua. Viitorul poate să încurce pe oricine, dar sper că băieţii să fie motivaţi, să nu se demoralizeze după acest eşec şi sper ca Gică să poată să-i motiveze pentru acest meci şi să-l câştige”, a mai spus Dan Petrescu.

CFR Cluj va disputa următorul meci la Iaşi, duminică, jocul FCSB-ului cu Viitorul fiind sâmbătă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.