JSport.roJSport.ro
foto: facebook/cfr 1907 cluj

CFR Cluj a câştigat un meci extrem de important cu Viitorul, 3-1, şi a păstrat cele cinci puncte avans faţă de FCSB.

Cu trei etape rămase de jucat, feroviarii pot cuceri titlul chiar runda următoare. Dacă FCSB nu va câştiga la Craiova duminică, atunci clujenii vor ieşi campioni în caz că vor bate, luni, la Giurgiu.

Şi un egal le-ar fi de ajuns feroviarilor, însă condiţia este ca FCSB să piardă, în acest caz, la Craiova. “Să te audă Dumnezeu”, i-a spus antrenorului CFR-ului unui reporter la conferinţa de presă de după meciul cu Viitorul, atunci când i s-a prezentat acest scenariu.

“Dar mai e de muncit. Dacă pierdem şi Steaua câştigă, vor fi două puncte, două meciuri, devin ei favoriţi. O luăm de la capăt iar. Deocamdată noi trebuie să mergem la Astra să luăm trei puncte sau un punct, pentru că atunci meciul cu Craiova se va juca cu trofeul pe masă. Dar dacă noi pierdem şi FCSB bate, am câştigat degeaba cu Viitorul”, a mai spus Dan Petrescu.

Antrenorul clujenilor a recunoscut că momentul psihologic al jocului de luni seară a fost ratarea mare a lui Rivaldinho, de la 0-1.

“După acea fază fost o dominare totală, iar dacă Mario nu marca, era greu să revenim. Dar Mario a mai înscris un gol aşa de important cu Craiova anul trecut. Şi toată săptămâna le spunea la secunzii mei că el va marca. Iată că s-a ţinut de cuvânt. Spiritul întregii echipe, în repriza a doua, a fost fantastic. Spectatorii ne-au ajutat foarte mult, au avut şi ei un rol important, mai ales că în ziua meciului Ţucudean s-a accidentat şi nu a putut să joace”, a mai spus antrenorul CFR-ului, care a infirmat că jucătorul său ar avea probleme cu inima.

Craiova-FCSB se joacă duminică, iar Astra-CFR va fi luni seară, ambele de la ora 21:00. Meciul cu oltenii din Gruia, în urma căruia clujenii se pot încorona campioni, va fi pe 10 sau 11 mai.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.