foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a câştigat primul meci din grupa E a Europa League, 2-1 cu Lazio, după o a doua repriză perfectă.

Cu 5 fundaşi, ardelenii nu au existat mai deloc în ofensivă în primele 45 de minute, dar chiar şi-aşa au marcat prin Deac din penalty.

Antrenorul Dan Petrescu a explicat după meci că discuţia pe care a avut-o la pauză cu jucătorii a dat roade, dar şi de ce Omrani nu a început titular.

„Contra lui Lazio, care joacă mereu cu doi atacanţi, dacă joci doar cu doi fundaşi centrali e prea puţin. Valoarea lui Lazio s-a văzut în prima repriză, iar dacă nu marcam la acel penalty poate că aş fi schimbat sistemul. La pauză, însă, am avut o discuţie mai dură, pentru că atitudinea, agresivitatea şi calitatea nu au fost corecte. În partea a doua am jucat foarte bine şi meritam să înscriem mai multe goluri. Omrani nu s-a antrenat serios la începutul săptămânii, iar la mine nu joci dacă nu te pregăteşti cum trebuie. El a pierdut echipa”, a spus Dan Petrescu, la Look Plus, după victoria cu Lazio.

Astfel, ardelenii au reuşit să învingă ambele formaţii din Roma în cupele europene, în 2008 feroviarii câştigând pe Olimpico tot cu 2-1 în faţa celor de la AS Roma.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte