Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, nu a vrut să comenteze mai deloc zvonurile care îl dau drept înlocuitorul selecţionerului Cosmin Contra pe banca echipei naţionale.

După victoria CFR-ului cu Kisvarda, 2-0, Petrescu a refuzat să dea multe detalii despre posibila venire a sa la Naţională.

„Nu e prima oară când se vehiculează numele meu”, a spus Petrescu. Întrebat dacă ar accepta să antreneze, în paralel, echipa naţională şi CFR-ul Petrescu a răspuns: „Eu sunt antrenorul CFR-ului. Echipa naţională are un antrenor, care se numeşte Contra. La revedere! Ciao!”, după care a plecat din faţa jurnaliştilor.

Petrescu vrea să se concentreze deocamdată pe finalul de an la CFR Cluj, echipă care a câştigat amicalul cu ungurii de la Kisvarda. „Băieţii au avut o atitudine foarte bună. M-a bucurat şi rezultatul şi meciul şi cum am abordat ambele reprize. Îmi va fi greu să decid echipa pentru meciul cu Chindia, pentru că toţi au avut o atitudine foarte bună”, a mai spus Dan Petrescu.

Pentru CFR au înscris Boli şi Golofca în amicalul caritabil din Gruia. Toate încasările au fost donate către Alexandra, o fetiţă care are nevoie de un tratament costisitor pentru a putea auzi.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte